ترفند تهیه سمبوسه آبادانی | یک بار امتحانش کنی دیگه طرف سمبوسه پیتزایی نمیری! +ویدئو
سمبوسه، یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است که در سراسر کشور با تنوع و طعم های مختلفی طبخ می شود. سمبوسه آبادانی، یکی از انواع سمبوسه های محلی است که با سیب زمینی، پیاز، جعفری و ادویه جات تهیه می شود و طعمی منحصر به فرد و دلچسب دارد
کد خبر: 12037
سمبوسه آبادانی: طعمی دلچسب از جنوب ایران
سمبوسه، یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است که در سراسر کشور با تنوع و طعم های مختلفی طبخ می شود. سمبوسه آبادانی، یکی از انواع سمبوسه های محلی است که با سیب زمینی، پیاز، جعفری و ادویه جات تهیه می شود و طعمی منحصر به فرد و دلچسب دارد.
در این مقاله، طرز تهیه سمبوسه آبادانی را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش می دهیم:
در میان اخبار
مواد لازم:
- سیب زمینی: 3 عدد متوسط
- پیاز: 1 عدد بزرگ
- جعفری: 1/2 پیمانه
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه: به مقدار لازم
- زردچوبه: 1 قاشق چای خوری
- نان لواش: به تعداد دلخواه
- روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم
دستور پخت:
- سیب زمینی ها را پوست کنده و به قطعات کوچک خرد کنید.
- سیب زمینی ها را در یک قابلمه حاوی آب و نمک قرار دهید و به جوش برسانید.
- سیب زمینی ها را به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند، بپزید.
- سیب زمینی های پخته شده را آبکش کرده و بگذارید کمی خنک شوند.
- پیاز را نگینی خرد کرده و در یک تابه با مقداری روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
- زردچوبه و فلفل سیاه را به پیاز تفت داده شده اضافه کنید و به مدت یک دقیقه دیگر تفت دهید.
- جعفری را ساطوری خرد کرده و به مخلوط پیاز اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
- سیب زمینی های پخته شده را له کنید و به مخلوط پیاز و جعفری اضافه کنید.
- نمک و مایه سمبوسه را به دلخواه به مخلوط اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند.
- مقداری از مخلوط سیب زمینی را در وسط نان لواش قرار دهید.
- نان لواش را به صورت مثلثی تا بزنید تا سمبوسه بسته شود.
- روغن را در یک تابه گرم کنید تا داغ شود.
- سمبوسه ها را در روغن داغ سرخ کنید تا ترد و طلایی شوند.
- سمبوسه های آبادانی را گرم سرو کنید و از طعم لذیذ آنها لذت ببرید.
نکات:
- می توانید برای طعم دهی بیشتر به سمبوسه ها، از ادویه جات دیگری مانند پودر سیر، پودر گشنیز یا فلفل قرمز نیز استفاده کنید.
- همچنین می توانید از نان های دیگری مانند نان تافت یا نان ساندویچ برای تهیه سمبوسه استفاده کنید.
- برای اینکه سمبوسه ها تردتر شوند، می توانید آنها را دو بار در روغن سرخ کنید.
- سمبوسه های آبادانی را می توانید با سس های مختلف مانند سس گوجه فرنگی، سس مایونز یا سس تارتار سرو کنید.
امیدواریم از این دستور پخت سمبوسه آبادانی لذت ببرید و از طعم و مزه دلچسب آن در کنار خانواده و دوستان خود بهره مند شوید!
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4mgwy4