سمبوسه آبادانی | طرز تهیه سمبوسه آبادانی

ترفند تهیه سمبوسه آبادانی | یک بار امتحانش کنی دیگه طرف سمبوسه پیتزایی نمی‌ری! +ویدئو

سمبوسه، یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است که در سراسر کشور با تنوع و طعم های مختلفی طبخ می شود. سمبوسه آبادانی، یکی از انواع سمبوسه های محلی است که با سیب زمینی، پیاز، جعفری و ادویه جات تهیه می شود و طعمی منحصر به فرد و دلچسب دارد
کد خبر: 12037
ترفند تهیه سمبوسه آبادانی | یک بار امتحانش کنی دیگه طرف سمبوسه پیتزایی نمی‌ری! +ویدئو

سمبوسه آبادانی: طعمی دلچسب از جنوب ایران

سمبوسه، یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است که در سراسر کشور با تنوع و طعم های مختلفی طبخ می شود. سمبوسه آبادانی، یکی از انواع سمبوسه های محلی است که با سیب زمینی، پیاز، جعفری و ادویه جات تهیه می شود و طعمی منحصر به فرد و دلچسب دارد.

در این مقاله، طرز تهیه سمبوسه آبادانی را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش می دهیم:

مواد لازم:

  • سیب زمینی: 3 عدد متوسط
  • پیاز: 1 عدد بزرگ
  • جعفری: 1/2 پیمانه
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • زردچوبه: 1 قاشق چای خوری
  • نان لواش: به تعداد دلخواه
  • روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم

دستور پخت:

  1. سیب زمینی ها را پوست کنده و به قطعات کوچک خرد کنید.
  2. سیب زمینی ها را در یک قابلمه حاوی آب و نمک قرار دهید و به جوش برسانید.
  3. سیب زمینی ها را به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند، بپزید.
  4. سیب زمینی های پخته شده را آبکش کرده و بگذارید کمی خنک شوند.
  5. پیاز را نگینی خرد کرده و در یک تابه با مقداری روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
  6. زردچوبه و فلفل سیاه را به پیاز تفت داده شده اضافه کنید و به مدت یک دقیقه دیگر تفت دهید.
  7. جعفری را ساطوری خرد کرده و به مخلوط پیاز اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
  8. سیب زمینی های پخته شده را له کنید و به مخلوط پیاز و جعفری اضافه کنید.
  9. نمک و مایه سمبوسه را به دلخواه به مخلوط اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند.
  10. مقداری از مخلوط سیب زمینی را در وسط نان لواش قرار دهید.
  11. نان لواش را به صورت مثلثی تا بزنید تا سمبوسه بسته شود.
  12. روغن را در یک تابه گرم کنید تا داغ شود.
  13. سمبوسه ها را در روغن داغ سرخ کنید تا ترد و طلایی شوند.
  14. سمبوسه های آبادانی را گرم سرو کنید و از طعم لذیذ آنها لذت ببرید.

نکات:

  • می توانید برای طعم دهی بیشتر به سمبوسه ها، از ادویه جات دیگری مانند پودر سیر، پودر گشنیز یا فلفل قرمز نیز استفاده کنید.
  • همچنین می توانید از نان های دیگری مانند نان تافت یا نان ساندویچ برای تهیه سمبوسه استفاده کنید.
  • برای اینکه سمبوسه ها تردتر شوند، می توانید آنها را دو بار در روغن سرخ کنید.
  • سمبوسه های آبادانی را می توانید با سس های مختلف مانند سس گوجه فرنگی، سس مایونز یا سس تارتار سرو کنید.

امیدواریم از این دستور پخت سمبوسه آبادانی لذت ببرید و از طعم و مزه دلچسب آن در کنار خانواده و دوستان خود بهره مند شوید!




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4mgwy4

پربیننده ترین




اخبار داغ