ترفند درست کردن شیرینی قرابیه خانگی | این شیرینی گرون تبریزی رو خودت به سادگی توی خونه بپز
شیرینی قرابیه یکی از دسرهای محبوب و سنتی ترکی است که به راحتی میتوانید آن را در خانه تهیه کنید. این شیرینی با بادام و پسته تزئین میشود و طعمی لذیذ و منحصر به فرد دارد.
کد خبر: 11685
شیرینی قرابیه یکی از دسرهای محبوب و سنتی ترکی است که به راحتی میتوانید آن را در خانه تهیه کنید. این شیرینی با بادام و پسته تزئین میشود و طعمی لذیذ و منحصر به فرد دارد.
در میان اخبار
مواد لازم:
- 300 گرم بادام
- 200 گرم پودر قند
- 3 عدد سفیده تخممرغ
- 2 قاشق غذاخوری گلاب
- هل به مقدار لازم
- خلال بادام، پسته خرد شده و شکر دانه درشت به مقدار لازم
طرز تهیه:
- خیس کردن بادامها: بادامها را به مدت 5 تا 10 دقیقه خیس کنید، پوست آنها را بگیرید و سپس خشک کنید. بادامها را در غذاساز یا چرخگوشت پودر کنید.
- آمادهسازی مواد: یکسوم سفیده تخممرغها را با پودر بادام و پودر قند در غذاساز مخلوط کنید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. مابقی سفیده تخممرغها را با مواد در یخچال مخلوط کنید و دوباره برای 30 دقیقه در یخچال بگذارید.
- پخت قرابیه: کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و مایه قرابیه را با قیف شیرینیپزی به شکل گرد درآورید. خلال بادام، پسته و شکر را روی هر قرابیه بپاشید و با کف دست به آرامی فشار دهید. سینی را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر با دمای 160 درجه سانتیگراد قرار دهید تا روی قرابیهها طلایی شود.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4mgxw4