لبوپلو | لبوپلو یلدایی

ترفند درست کردن لبوپلو یلدایی | شب یلدا این غذا رو بپز تا میز شامت هم یلدایی بشه+ویدئو

لبو پلو یکی از غذاهای قدیمی و سنتی ایرانی است که این روزها کمتر کسی آن را می‌شناسد. این پلو طعمی شیرین و لذیذ دارد و به دلیل وجود لبوی سرخ شده، ظاهری زیبا و جذاب دارد. لبوپلو غذای مناسبی برای شب یلدا است.
کد خبر: 2285
ترفند درست کردن لبوپلو یلدایی | شب یلدا این غذا رو بپز تا میز شامت هم یلدایی بشه+ویدئو

لبو پلو یکی از غذاهای قدیمی و سنتی ایرانی است که این روزها کمتر کسی آن را می‌شناسد. این پلو طعمی شیرین و لذیذ دارد و به دلیل وجود لبوی سرخ شده، ظاهری زیبا و جذاب دارد. لبوپلو غذای مناسبی برای شب یلدا است.

مواد لازم

  • برنج ۳ پیمانه
  • لبوی متوسط ۴ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • آب نصف لیمو
  • زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
  • زرشک و خلال پسته و بادام به میزان لازم

**گوشت چرخکرده ۳۵۰ گرم

  • پیاز ۱ عدد
  • پودر پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
  • سماق نوک قاشق چایخوری
  • زردچوبه نوک قاشق چایخوری
  • دارچین نوک قاشق چایخوری
  • زنجبیل نوک قاشق چایخوری
  • پودر سیر ۱/۲ قاشق چایخوری
  • گلپر ۱/۴ قاشق چایخوری
  • آویشن نوک قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم**

طرز تهیه لبوپلو 

طرز تهیه لبوی سرخ شده

۱. لبوها را پوست بگیرید و با کمی آب بپزید تا نرم شوند. ۲. پس از اینکه لبوها پخته شدند، آنها را آبکش کنید و کنار بگذارید. ۳. روغن را در تابه‌ای بریزید و داغ کنید. ۴. پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود. ۵. لبوها را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا سرخ شوند. ۶. نمک و فلفل را اضافه کنید و مخلوط کنید.

طرز تهیه گوشت چرخکرده

۱. پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود. ۲. گوشت چرخکرده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. ۳. ادویه‌ها را اضافه کنید و مخلوط کنید. ۴. مقداری آب اضافه کنید و اجازه دهید گوشت بپزد و آب آن کشیده شود.

طرز تهیه پلو

۱. برنج را بشویید و چند ساعت خیس کنید. ۲. برنج را با آب و نمک بپزید تا نرم شود. ۳. کف قابلمه را چرب کنید و برنج را داخل آن بریزید. ۴. لایه‌ای از گوشت چرخکرده و لایه‌ای از لبوی سرخ شده روی برنج بریزید. ۵. زعفران دم کرده را روی پلو بریزید و دم بگذارید. ۶. پس از اینکه پلو دم کشید، آن را در دیس بکشید و با زرشک، خلال پسته و بادام تزئین کنید.

نکات

  • برای اینکه لبوی سرخ شده خوشرنگ‌تر شود، می‌توانید آن را در آبلیمو یا آبلیمو و زعفران بجوشانید.
  • برای اینکه گوشت چرخکرده خوشمزه‌تر شود، می‌توانید از پیاز داغ استفاده کنید.
  • برای اینکه پلو خوشطعم‌تر شود، می‌توانید از مقداری کره یا روغن حیوانی در آن استفاده کنید

لبو پلو یک پلو خوشمزه و سنتی ایرانی است که می‌تواند به عنوان یک وعده غذایی کامل و مقوی سرو شود. این پلو را می‌توانید در مهمانی‌ها و مجالس رسمی نیز سرو کنید.




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4mmk54

پربیننده ترین




اخبار داغ