ترفند درست کردن لبوپلو یلدایی | شب یلدا این غذا رو بپز تا میز شامت هم یلدایی بشه+ویدئو
لبو پلو یکی از غذاهای قدیمی و سنتی ایرانی است که این روزها کمتر کسی آن را میشناسد. این پلو طعمی شیرین و لذیذ دارد و به دلیل وجود لبوی سرخ شده، ظاهری زیبا و جذاب دارد. لبوپلو غذای مناسبی برای شب یلدا است.
مواد لازم
- برنج ۳ پیمانه
- لبوی متوسط ۴ عدد
- پیاز ۱ عدد
- نمک و فلفل به میزان لازم
- آب نصف لیمو
- زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
- زرشک و خلال پسته و بادام به میزان لازم
**گوشت چرخکرده ۳۵۰ گرم
- پیاز ۱ عدد
- پودر پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
- سماق نوک قاشق چایخوری
- زردچوبه نوک قاشق چایخوری
- دارچین نوک قاشق چایخوری
- زنجبیل نوک قاشق چایخوری
- پودر سیر ۱/۲ قاشق چایخوری
- گلپر ۱/۴ قاشق چایخوری
- آویشن نوک قاشق چایخوری
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم**
طرز تهیه لبوپلو
طرز تهیه لبوی سرخ شده
۱. لبوها را پوست بگیرید و با کمی آب بپزید تا نرم شوند. ۲. پس از اینکه لبوها پخته شدند، آنها را آبکش کنید و کنار بگذارید. ۳. روغن را در تابهای بریزید و داغ کنید. ۴. پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود. ۵. لبوها را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا سرخ شوند. ۶. نمک و فلفل را اضافه کنید و مخلوط کنید.
در میان اخبار
طرز تهیه گوشت چرخکرده
۱. پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود. ۲. گوشت چرخکرده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. ۳. ادویهها را اضافه کنید و مخلوط کنید. ۴. مقداری آب اضافه کنید و اجازه دهید گوشت بپزد و آب آن کشیده شود.
طرز تهیه پلو
۱. برنج را بشویید و چند ساعت خیس کنید. ۲. برنج را با آب و نمک بپزید تا نرم شود. ۳. کف قابلمه را چرب کنید و برنج را داخل آن بریزید. ۴. لایهای از گوشت چرخکرده و لایهای از لبوی سرخ شده روی برنج بریزید. ۵. زعفران دم کرده را روی پلو بریزید و دم بگذارید. ۶. پس از اینکه پلو دم کشید، آن را در دیس بکشید و با زرشک، خلال پسته و بادام تزئین کنید.
نکات
- برای اینکه لبوی سرخ شده خوشرنگتر شود، میتوانید آن را در آبلیمو یا آبلیمو و زعفران بجوشانید.
- برای اینکه گوشت چرخکرده خوشمزهتر شود، میتوانید از پیاز داغ استفاده کنید.
- برای اینکه پلو خوشطعمتر شود، میتوانید از مقداری کره یا روغن حیوانی در آن استفاده کنید
لبو پلو یک پلو خوشمزه و سنتی ایرانی است که میتواند به عنوان یک وعده غذایی کامل و مقوی سرو شود. این پلو را میتوانید در مهمانیها و مجالس رسمی نیز سرو کنید.