عدس ماکارونی | طرز تهیه عدس ماکارونی

ترفند درست کردن عدس ماکارونی | دیگه عدس‌پلو رو فراموش کن و اینو‌ بپز

در این مقاله، طرز تهیه عدس ماکارونی را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش می دهیم. همچنین، نکات و ایده هایی برای پخت بهتر این غذا ارائه خواهیم کرد.
کد خبر: 10661
ترفند درست کردن عدس ماکارونی | دیگه عدس‌پلو رو فراموش کن و اینو‌ بپز

عدس ماکارونی غذای متفاوتی است که به خاطر طعم لذیذ و مواد مغذی آن مورد علاقه بسیاری از افراد است. این غذا به راحتی در خانه قابل تهیه است و می تواند یک گزینه عالی برای شام یا ناهار باشد.

در این مقاله، طرز تهیه عدس ماکارونی را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش می دهیم. همچنین، نکات و ایده هایی برای پخت بهتر این غذا ارائه خواهیم کرد.

مواد لازم

برای عدس ماکارونی:

  • عدس: یک پیمانه
  • آب: دو پیمانه
  • روغن ذرت: به مقدار لازم
  • روغن زیتون: به مقدار لازم
  • رشته سوپی: دو پیمانه
  • پیاز: یک عدد بزرگ
  • سیر: دو حبه
  • زردچوبه: نوک قاشق چای خوری
  • پول بی بر: نصف قاشق مرباخوری
  • فلفل سیاه: نوک قاشق چای خوری
  • زیره: یک قاشق چای خوری
  • فلفل پاپریکا: یک قاشق چای خوری
  • نمک: یک قاشق مرباخوری
  • استاک گوشت: نصف پیمانه
  • آب جوش: چهار پیمانه

برای سس:

  • روغن: به مقدار لازم
  • رب: یک قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز شیرین: نصف قاشق چای خوری
  • نعناع: به مقدار لازم
  • آب جوش: نصف پیمانه

دستور پخت

  1. عدس را به خوبی شسته و به مدت 30 دقیقه در آب خیس کنید.

  2. پیاز را نگینی خرد کرده و در قابلمه ای با روغن ذرت تفت دهید تا نرم و شفاف شود.

  3. سیر رنده شده را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید.

  4. ادویه ها شامل زردچوبه، پول بی بر، فلفل سیاه، زیره و فلفل پاپریکا را اضافه کرده و به همراه پیاز تفت دهید تا عطر ادویه ها آزاد شود.

  5. عدس های خیس شده را به همراه آب و استاک گوشت به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.

  6. حرارت را بالا برده و به جوش برسانید، سپس شعله را کم کرده و به مدت 40 تا 50 دقیقه بپزید تا عدس ها نرم شوند.

    در میان اخبار

  7. در حین پخت عدس، رشته سوپی را در قابلمه ای جداگانه با آب جوش بپزید تا نرم شود.

  8. بعد از پخت عدس، رشته های سوپی پخته شده را به آن اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید.

  9. برای تهیه سس، روغن را در تابه ای گرم کرده و رب را در آن تفت دهید تا رنگ آن باز شود.

  10. فلفل قرمز شیرین و نعناع را اضافه کرده و کمی تفت دهید.

  11. آب جوش را به سس اضافه کرده و هم بزنید تا سس یکدست شود.

  12. سس را به عدس ماکارونی اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید.

  13. عدس ماکارونی را به مدت 5 تا 10 دقیقه دم کنید تا طعم مواد به خورد هم برود.

  14. عدس ماکارونی را گرم سرو کنید و از طعم آن لذت ببرید.

 




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4mn752

پربیننده ترین




اخبار داغ