ترفند درست کردن عدس ماکارونی | دیگه عدسپلو رو فراموش کن و اینو بپز
عدس ماکارونی غذای متفاوتی است که به خاطر طعم لذیذ و مواد مغذی آن مورد علاقه بسیاری از افراد است. این غذا به راحتی در خانه قابل تهیه است و می تواند یک گزینه عالی برای شام یا ناهار باشد.
در این مقاله، طرز تهیه عدس ماکارونی را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش می دهیم. همچنین، نکات و ایده هایی برای پخت بهتر این غذا ارائه خواهیم کرد.
مواد لازم
برای عدس ماکارونی:
- عدس: یک پیمانه
- آب: دو پیمانه
- روغن ذرت: به مقدار لازم
- روغن زیتون: به مقدار لازم
- رشته سوپی: دو پیمانه
- پیاز: یک عدد بزرگ
- سیر: دو حبه
- زردچوبه: نوک قاشق چای خوری
- پول بی بر: نصف قاشق مرباخوری
- فلفل سیاه: نوک قاشق چای خوری
- زیره: یک قاشق چای خوری
- فلفل پاپریکا: یک قاشق چای خوری
- نمک: یک قاشق مرباخوری
- استاک گوشت: نصف پیمانه
- آب جوش: چهار پیمانه
برای سس:
- روغن: به مقدار لازم
- رب: یک قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز شیرین: نصف قاشق چای خوری
- نعناع: به مقدار لازم
- آب جوش: نصف پیمانه
دستور پخت
-
عدس را به خوبی شسته و به مدت 30 دقیقه در آب خیس کنید.
-
پیاز را نگینی خرد کرده و در قابلمه ای با روغن ذرت تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
-
سیر رنده شده را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید.
-
ادویه ها شامل زردچوبه، پول بی بر، فلفل سیاه، زیره و فلفل پاپریکا را اضافه کرده و به همراه پیاز تفت دهید تا عطر ادویه ها آزاد شود.
-
عدس های خیس شده را به همراه آب و استاک گوشت به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.
-
حرارت را بالا برده و به جوش برسانید، سپس شعله را کم کرده و به مدت 40 تا 50 دقیقه بپزید تا عدس ها نرم شوند.
در میان اخبار
-
در حین پخت عدس، رشته سوپی را در قابلمه ای جداگانه با آب جوش بپزید تا نرم شود.
-
بعد از پخت عدس، رشته های سوپی پخته شده را به آن اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید.
-
برای تهیه سس، روغن را در تابه ای گرم کرده و رب را در آن تفت دهید تا رنگ آن باز شود.
-
فلفل قرمز شیرین و نعناع را اضافه کرده و کمی تفت دهید.
-
آب جوش را به سس اضافه کرده و هم بزنید تا سس یکدست شود.
-
سس را به عدس ماکارونی اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید.
-
عدس ماکارونی را به مدت 5 تا 10 دقیقه دم کنید تا طعم مواد به خورد هم برود.
-
عدس ماکارونی را گرم سرو کنید و از طعم آن لذت ببرید.