مربا گل | مربا گل یاس

ترفند تهیه مربا گل یاس | این مربا رو هیچ جا پیدا نمی‌کنی پس خودت دست به کار شو! +ویدئو

مربای گل یاس، خوراکی خوشمزه و معطر است که از گلبرگ های گل یاس تهیه می شود. این مربا علاوه بر طعم و عطر دلنشین، خواص دارویی فراوانی نیز دارد.در اینجا، دستور پخت مربای گل یاس را به صورت مرحله به مرحله به شما ارائه می دهیم
کد خبر: 10561
ترفند تهیه مربا گل یاس | این مربا رو هیچ جا پیدا نمی‌کنی پس خودت دست به کار شو! +ویدئو

طرز تهیه مربای گل یاس

مربای گل یاس، خوراکی خوشمزه و معطر است که از گلبرگ های گل یاس تهیه می شود. این مربا علاوه بر طعم و عطر دلنشین، خواص دارویی فراوانی نیز دارد.در اینجا، دستور پخت مربای گل یاس را به صورت مرحله به مرحله به شما ارائه می دهیم:

مواد لازم:

  • گلبرگ یاس: 2 پیمانه (معادل حدود 200 گرم)
  • شکر: 3 پیمانه
  • آب: 2 پیمانه
  • آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری
  • گلاب: 2 قاشق غذاخوری (اختیاری)

طرز تهیه:

  1. انتخاب و شستشوی گلبرگ ها: گلبرگ های یاس را به دقت از گل جدا کنید. مراقب باشید که قسمت سبز گل را جدا کنید زیرا تلخ است. گلبرگ های یاس را به آرامی بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آنها گرفته شود.

  2. آماده کردن شهد: در یک قابلمه مناسب، آب و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. صبر کنید تا شکر به طور کامل در آب حل شود و شربت به جوش آید.

  3. اضافه کردن گلبرگ ها: گلبرگ های شسته شده یاس را به شربت در حال جوش اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. حرارت را کم کنید و به مدت 15 تا 20 دقیقه بجوشانید تا گلبرگ ها نرم و شفاف شوند.

  4. اضافه کردن آبلیمو و گلاب: آبلیمو و گلاب (در صورت تمایل) را به مربا اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.

  5. غلیظ شدن مربا: حرارت را بیشتر کنید و مربا را به مدت 10 تا 15 دقیقه دیگر بجوشانید تا غلیظ شود.

  6. مرحله پایانی: از روی حرارت بردارید و بگذارید مربا خنک شود.

  7. نگهداری: مربای خنک شده را در شیشه های تمیز و استریل شده بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

نکات:

  • برای عطر و طعم بهتر مربا، می توانید از گلاب مرغوب استفاده کنید.
  • برای اینکه مربا رنگ روشن تری داشته باشد، می توانید از 1 قاشق چای خوری جوهر لیمو به جای آبلیمو استفاده کنید.
  • اگر مربای غلیظ تری می خواهید، می توانید بعد از خنک شدن کامل، مربا را در مخلوط کن یا غذاساز پوره کنید و سپس دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی بجوشد و غلیظ تر شود.
  • مربای گل یاس را می توانید به عنوان صبحانه، میان وعده یا همراه با چای سرو کنید.

خواص مربای گل یاس:

  • مربای گل یاس خواص ضد التهابی و ضد عفونی کننده دارد.
  • این مربا برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است.
  • گل یاس خاصیت آرامش بخش دارد و به رفع اضطراب و استرس کمک می کند.
  • مربای گل یاس می تواند به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک کند.
  • این مربا منبع خوبی از ویتامین C و آنتی اکسیدان ها است.

امیدواریم از این دستور پخت لذت ببرید و از طعم و عطر بی نظیر مربای گل یاس بهره مند شوید!




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4mn982

پربیننده ترین




اخبار داغ