ترفند پختن نیم ساعت گوشت با هسته خرما! | دیگه زودپز رو بذار کنار و این رو امتحان کن
با استفاده از هسته خرما، میتوانید گوشت را در مدت زمان کوتاهی به طور کامل مغزپخت کنید.
کد خبر: 10737
با استفاده از هسته خرما، میتوانید گوشت را در مدت زمان کوتاهی به طور کامل مغزپخت کنید. برای این کار، کافیست یک دانه هسته خرما را داخل آب گوشت بیندازید و به مدت نیم ساعت روی حرارت قرار دهید. این روش برای گوشتهای دیرپز نیز امتحان شده و نتایج بسیار مطلوبی به دست آمده است. با این ترفند ساده، گوشتها کاملاً مغزپخت و آماده سرو میشوند.
در میان اخبار
- ترفند کاشت توت فرنگی در خانه | خیلی راحت خودت این میوه خوشمزه رو بکار!
- ترفند تهیه دنت زعفرونی | دیگه دنت فروشگاهی نخر خودت توی خونه دنت درست کن +ویدئو
- ترفند تهیه مینی برگر | این فینگرفود واسه مهمونیا عالی میشه +ویدئو
- ترفند تهیه پیتزا مارگاریتا | صفر تا صد پیتزا مارگاریتا رو یاد بگیر وتو خونت درست کن +ویدئو
- ترفند تهیه بوفالو وینگز | بال مرغ رو به سبک آمریکایی ها درست کن +ویدئو
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4mnvj2