ترفند تهیه فلافل ترد جنوبی | يه فلافل ترد و خوشمزه میخوای از اين رسپی استفاده کن! +ویدئو
فلافل یکی از محبوبترین غذاهای خیابانی و فست فود در بسیاری از کشورها است که با طعمی لذیذ و بافت ترد خود، طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است. خوشبختانه، تهیه فلافل در خانه بسیار ساده است و شما میتوانید با استفاده از مواد اولیه ساده و در دسترس، فلافلهایی با طعمی مشابه فلافلهای خیابانی درست کنید. در این مقاله، طرز تهیه فلافل خانگی را به شما آموزش میدهیم.
کد خبر: 13185
طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و ترد
فلافل یکی از محبوبترین غذاهای خیابانی و فست فود در بسیاری از کشورها است که با طعمی لذیذ و بافت ترد خود، طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است. خوشبختانه، تهیه فلافل در خانه بسیار ساده است و شما میتوانید با استفاده از مواد اولیه ساده و در دسترس، فلافلهایی با طعمی مشابه فلافلهای خیابانی درست کنید. در این مقاله، طرز تهیه فلافل خانگی را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم:
- نخود: 500 گرم (حدود 2 لیوان)
- پیاز: 2 عدد بزرگ
- سیر: 5 حبه
- جعفری: نصف دسته کوچک
- زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
- نمک: نصف قاشق غذاخوری
- فلفل: 1 قاشق چایخوری (به دلخواه)
- ادویه فلافل: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
-
خیساندن نخود:
- نخود را از شب قبل در آب خیس کنید تا نرم شود.
- قبل از استفاده، نخودها را آبکش کنید.
-
آماده سازی مواد:
در میان اخبار
- پیاز، سیر و جعفری را ریز خرد کنید.
- تمام مواد (نخود، پیاز، سیر، جعفری، زردچوبه، نمک، فلفل و ادویه فلافل) را در مخلوطکن یا غذاساز بریزید و تا زمانی که مواد کاملا یکدست شوند، مخلوط کنید.
-
استراحت دادن به خمیر:
- خمیر فلافل را به مدت حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد به خوبی به خورد هم بروند و طعمها یکدست شوند.
-
قالب زدن و سرخ کردن:
- روغن را در یک تابه گود با حرارت متوسط گرم کنید.
- از خمیر فلافل به اندازه یک گردو برداشته و با دست کمی گرد کنید.
- فلافلها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و پف کرده شوند.
- فلافلهای سرخ شده را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
نکات مهم:
- برای اینکه فلافلها تردتر شوند، میتوانید کمی آرد نخودچی به خمیر اضافه کنید.
- اگر دوست دارید فلافلهایتان تندتر باشد، میتوانید از فلفل قرمز بیشتری استفاده کنید.
- برای سرو فلافل میتوانید از سسهای مختلف مانند سس سیر، سس طحینه یا سس ماست استفاده کنید.
- فلافل را میتوانید در کنار سالاد، نان یا سیب زمینی سرخ شده سرو کنید.
- خمیر فلافل را میتوانید به مدت 6 ماه در فریزر نگهداری کنید.
نکته اضافی:
- اضافه کردن آب و بکینگ پودر: در برخی از دستور پختها، به خمیر فلافل کمی آب و بکینگ پودر اضافه میکنند تا فلافلها پفکیتر شوند. شما میتوانید این نکته را نیز در دستور پخت خود لحاظ کنید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4mrwj3