ترفند درست کردن خورش گل کلم | این خورش واقعاً از قیمه هم خوشمزهتره+ویدئو
خورش گل کلم یک غذای خوشمزه و مجلسی است که از گل کلم، گوشت، پیاز، رب، لپه، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه تهیه می شود. این غذا را می توان در خانه به راحتی تهیه کرد.
کد خبر: 1116
خورش گل کلم یک غذای خوشمزه و مجلسی است که از گل کلم، گوشت، پیاز، رب، لپه، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه تهیه می شود. این غذا را می توان در خانه به راحتی تهیه کرد.
این خورش با طعمی مشابه قیمه اما با استفاده از گل کلم تهیه می شود. گل کلم یک سبزیجات سالم و مغذی است که منبع خوبی از فیبر، ویتامین C و آنتی اکسیدان ها است.
برای تهیه این خورش، ابتدا گل کلم را به قطعات کوچک خرد می کنیم. سپس گوشت، پیاز، رب، لپه، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را در یک قابلمه بزرگ با مقداری روغن تفت می دهیم تا پیاز نرم شود.
در مرحله بعد، گل کلم را به قابلمه اضافه می کنیم و به مدت 1 ساعت می پزیم تا گل کلم نرم شود.
در میان اخبار
این خورش را می توان با نان یا برنج سرو کرد.
نکات مهم:
- برای اینکه خورش طعم بهتری داشته باشد، می توانید از گوشت گوسفندی یا گوساله استفاده کنید.
- می توانید از لپه پخته شده یا کنسروی استفاده کنید.
- اگر دوست دارید خورش ترشتر باشد، می توانید به آن آبغوره یا آبلیمو اضافه کنید.
- می توانید از سبزیجات دلخواه خود نیز در این خورشت استفاده کنید، مانند قارچ، هویج یا سیب زمینی.
منبع ویدئو: آسانپز با حدیث
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4p5xa2