ترفند درست کردن خورش هویج | هم خوشمزه و مجلسیه، هم خیلی سریع آماده میشه+ویدئو
خورش هویج یکی از خورشهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که به دلیل رنگ و طعم جذابش، مورد علاقه بسیاری از افراد است. این خورش را میتوان با گوشت گوسفندی یا گوساله تهیه کرد.
کد خبر: 2964
خورش هویج یکی از خورشهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که به دلیل رنگ و طعم جذابش، مورد علاقه بسیاری از افراد است. این خورش را میتوان با گوشت گوسفندی یا گوساله تهیه کرد. هویج منبع خوبی از ویتامین A است و به تقویت بینایی کمک میکند. همچنین، این خورش سرشار از فیبر است و برای سلامتی دستگاه گوارش مفید است.
مواد لازم
- هویج یا زردک: ۳ عدد
- گوشت گوسفندی خورشتی: ۲۵۰ گرم
- پیاز: یک عدد
- رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
- آلو بخارا: به مقدار دلخواه
- شکر: یک قاشق غذاخوری
- آبلیمو: دو قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین: به مقدار لازم
طرز تهیه
- گوشت را با مقداری آب و پیاز خرد شده و ادویهها بپزید تا نرم شود.
- هویجها را پوست بکنید و خرد کنید.
- هویجهای خرد شده را به گوشت اضافه کنید و بگذارید بپزند.
- رب گوجه فرنگی را در کمی روغن تفت دهید تا خوشرنگ شود.
- رب گوجه فرنگی تفت داده شده را به خورش اضافه کنید و بگذارید جا بیفتد.
- آلو بخارا را به خورش اضافه کنید و بگذارید بپزد.
- شکر و آبلیمو را به خورش اضافه کنید و بگذارید خورش به غلظت دلخواه برسد.
- خورش هویج را با برنج یا نان سرو کنید.
در میان اخبار
نکات
- اگر خورش هویج را خیلی شیرین دوست دارید به جای استفاده از آبلیمو از شکر بیشتر استفاده کنید.
- میزان آلو، شکر و آبلیمو بستگی به ذائقه شما دارد.
- چوب دارچین برای عطرش اضافه شده و قابل حذف است.
- هویج نباید خیلی نرم شود و باید کمی دندان گیر باشد.
نکته مهم
برای اینکه خورش هویج شما خوشرنگتر شود، میتوانید در مرحله تفت دادن رب گوجه فرنگی، کمی زعفران دم کرده اضافه کنید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4p8ba2