درست کردن سوهان | ترفند درست کردن سوهان

ترفند درست کردن سوهان اصیل قم | سوهان قم رو به راحتی توی خونه درست کن+ویدئو

سوهان یکی از محبوب‌ترین خوراکی‌های سنتی ایرانی است که در بسیاری از مناسبت‌های مذهبی و ملی تهیه می‌شود. سوهان از آرد جوانه گندم، شکر، گلاب و روغن حیوانی تهیه می‌شود و دارای طعم و عطر بی‌نظیری است.
کد خبر: 1488
ترفند درست کردن سوهان اصیل قم | سوهان قم رو به راحتی توی خونه درست کن+ویدئو

سوهان خانگی، لذت یک خوراکی سنتی ایرانی

سوهان یکی از محبوب‌ترین خوراکی‌های سنتی ایرانی است که در بسیاری از مناسبت‌های مذهبی و ملی تهیه می‌شود. سوهان از آرد جوانه گندم، شکر، گلاب و روغن حیوانی تهیه می‌شود و دارای طعم و عطر بی‌نظیری است.

طرز تهیه سوهان خانگی

تهیه سوهان خانگی کار چندان سختی نیست و با کمی دقت و حوصله می‌توانید یک سوهان خوشمزه و لذیذ را در خانه تهیه کنید. در اینجا طرز تهیه سوهان خانگی بدون گلوکز را به شما آموزش می‌دهیم:

مواد لازم:

  • سه قاشق غذاخوری آرد جوانه گندم
  • دو قاشق غذاخوری آرد سفید
  • سه چهارم پیمانه شکر
  • یک دوم پیمانه گلاب
  • ۱۰۰ گرم کره یا روغن حیوانی
  • پودر هل و پودر زعفران به مقدار لازم

طرز تهیه:

  1. آرد جوانه گندم و آرد سفید را در یک تابه نچسب بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آنها گرفته شود.
  2. شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا شکر ذوب شود.
  3. گلاب و کره یا روغن حیوانی را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
  4. حرارت را کم کنید و به مدت 5 تا 7 دقیقه هم بزنید تا مواد به خوبی ترکیب شوند و مایه سوهان غلیظ شود.
  5. پودر هل و پودر زعفران را اضافه کنید و هم بزنید.
  6. مایه سوهان را در قالب مورد نظر بریزید و فشار دهید تا کاملاً فشرده شود.
  7. سوهان را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
  8. سوهان را از قالب خارج کنید و به شکل دلخواه برش دهید.

نکات:

  • برای تهیه سوهان خانگی با آرد جوانه گندم، می‌توانید از آرد جوانه گندم آماده یا آرد جوانه گندم خانگی استفاده کنید.
  • اگر آرد جوانه گندم ندارید، می‌توانید از آرد سفید به تنهایی استفاده کنید.
  • برای اینکه سوهان شما رنگ و عطر بهتری داشته باشد، از گلاب با کیفیت استفاده کنید.
  • می‌توانید به دلخواه از سایر ادویه‌ها نیز در تهیه سوهان استفاده کنید.
  • برای برش راحت‌تر سوهان، می‌توانید آن را قبل از برش، به مدت 10 دقیقه در فریزر قرار دهید.

نکاتی برای تهیه سوهان خانگی خوشمزه

برای تهیه سوهان خانگی خوشمزه، باید نکات زیر را رعایت کنید:

  • از آرد جوانه گندم با کیفیت استفاده کنید. آرد جوانه گندم طعم و عطر بهتری به سوهان می‌دهد.
  • شکر را به آرامی اضافه کنید و هم بزنید تا شکر به خوبی ذوب شود.
  • گلاب را در انتهای کار اضافه کنید تا عطر آن از بین نرود.
  • کره یا روغن حیوانی را در دمای اتاق قرار دهید تا به راحتی ذوب شود.
  • حرارت را کم کنید و به مدت کافی هم بزنید تا مایه سوهان غلیظ شود.
  • سوهان را به مدت کافی در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
  • برای برش راحت‌تر سوهان، آن را قبل از برش، به مدت 10 دقیقه در فریزر قرار دهید.

نوش جان!

منبع ویدئو: کوک مگ




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4p9kr3

پربیننده ترین




اخبار داغ



دیدگاه ها


یک سال پیش

آفرین