ترفند درست کردن نان بربری کرهای | عطر و طعم این نون با هر نونی که تا حالا خوردی فرق داره+ویدئو
نان بربری، یکی از نانهای سنتی و محبوب ایرانی است که با طعم و عطر بینظیر خود، خاطرات بسیاری را برای ما زنده میکند. پخت نان بربری در خانه، میتواند تجربهای لذتبخش و نوستالژیک باشد.
کد خبر: 4940
نان بربری، یکی از نانهای سنتی و محبوب ایرانی است که با طعم و عطر بینظیر خود، خاطرات بسیاری را برای ما زنده میکند. پخت نان بربری در خانه، میتواند تجربهای لذتبخش و نوستالژیک باشد.
مواد لازم:
- آرد: 500 گرم
- نمک: 10 گرم
- شکر: 5 گرم
- مایه خمیر: 10 گرم
- کره: 15 گرم
- آب: 350 میلی لیتر
برای رومال:
در میان اخبار
- شیر
طرز تهیه:
- تمام مواد را به جز آب در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
- آب را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدست و لطیفی به دست آید.
- خمیر را به مدت 10 تا 15 دقیقه ورز دهید تا صاف و منعطف شود.
- خمیر را در یک کاسه چرب شده قرار دهید و روی آن را با پارچه بپوشانید.
- اجازه دهید خمیر به مدت 1 تا 2 ساعت در دمای گرم استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود.
- بعد از استراحت، خمیر را به چونههای مساوی تقسیم کنید.
- هر چونه را به شکل نان بربری پهن کنید.
- نانها را روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده است، قرار دهید.
- روی نانها را با رومال (شیر) بمالید.
- فر را با دمای 210 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- نانها را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر بپزید تا طلایی رنگ شوند.
نکات:
- برای پخت بهتر نان بربری، میتوانید از سنگ پیتزا استفاده کنید.
- برای اینکه نانها پف بیشتری داشته باشند، میتوانید قبل از پخت، به آنها کمی بخار آب بدهید.
- نان بربری را میتوانید به صورت ساده یا با کره، پنیر، عسل و یا سایر مواد دلخواه خود میل کنید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4pdnl4