نان بربری | نان بربری کره‌ای

ترفند درست کردن نان بربری کره‌ای | عطر و طعم این نون با هر نونی که تا حالا خوردی فرق داره+ویدئو

نان بربری، یکی از نان‌های سنتی و محبوب ایرانی است که با طعم و عطر بی‌نظیر خود، خاطرات بسیاری را برای ما زنده می‌کند. پخت نان بربری در خانه، می‌تواند تجربه‌ای لذت‌بخش و نوستالژیک باشد‌.
کد خبر: 4940
ترفند درست کردن نان بربری کره‌ای | عطر و طعم این نون با هر نونی که تا حالا خوردی فرق داره+ویدئو

نان بربری، یکی از نان‌های سنتی و محبوب ایرانی است که با طعم و عطر بی‌نظیر خود، خاطرات بسیاری را برای ما زنده می‌کند. پخت نان بربری در خانه، می‌تواند تجربه‌ای لذت‌بخش و نوستالژیک باشد.

مواد لازم:

  • آرد: 500 گرم
  • نمک: 10 گرم
  • شکر: 5 گرم
  • مایه خمیر: 10 گرم
  • کره: 15 گرم
  • آب: 350 میلی لیتر

برای رومال:

  • شیر

طرز تهیه:

  1. تمام مواد را به جز آب در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
  2. آب را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدست و لطیفی به دست آید.
  3. خمیر را به مدت 10 تا 15 دقیقه ورز دهید تا صاف و منعطف شود.
  4. خمیر را در یک کاسه چرب شده قرار دهید و روی آن را با پارچه بپوشانید.
  5. اجازه دهید خمیر به مدت 1 تا 2 ساعت در دمای گرم استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود.
  6. بعد از استراحت، خمیر را به چونه‌های مساوی تقسیم کنید.
  7. هر چونه را به شکل نان بربری پهن کنید.
  8. نان‌ها را روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده است، قرار دهید.
  9. روی نان‌ها را با رومال (شیر) بمالید.
  10. فر را با دمای 210 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  11. نان‌ها را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر بپزید تا طلایی رنگ شوند.

نکات:

  • برای پخت بهتر نان بربری، می‌توانید از سنگ پیتزا استفاده کنید.
  • برای اینکه نان‌ها پف بیشتری داشته باشند، می‌توانید قبل از پخت، به آنها کمی بخار آب بدهید.
  • نان بربری را می‌توانید به صورت ساده یا با کره، پنیر، عسل و یا سایر مواد دلخواه خود میل کنید.

منبع ویدئو 




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4pdnl4

پربیننده ترین




اخبار داغ