کاچی | تهیه کاچی

ترفند تهیه کاچی | سنتی ترین دسر ایرانی که یه بار امتحانش کنی عاشقش می‌شی! +ویدئو

کاچی، یکی از قدیمی‌ترین و خوشمزه‌ترین دسرهای ایرانی است که قدمتی دیرینه دارد و از گذشته‌های دور در سفره‌های ایرانی‌ها جای داشته است. این دسر به دلیل طعم و عطر بی‌نظیر و همچنین خواص فراوانی که دارد، طرفداران زیادی دارد و در مناسبت‌های مختلف و به عنوان عصرانه یا میان وعده سرو می‌شود
کد خبر: 11088
ترفند تهیه کاچی | سنتی ترین دسر ایرانی که یه بار امتحانش کنی عاشقش می‌شی! +ویدئو

کاچی، دسری سنتی با طعم و عطری به یاد ماندنی

کاچی، یکی از قدیمی‌ترین و خوشمزه‌ترین دسرهای ایرانی است که قدمتی دیرینه دارد و از گذشته‌های دور در سفره‌های ایرانی‌ها جای داشته است. این دسر به دلیل طعم و عطر بی‌نظیر و همچنین خواص فراوانی که دارد، طرفداران زیادی دارد و در مناسبت‌های مختلف و به عنوان عصرانه یا میان وعده سرو می‌شود.

در این مقاله، طرز تهیه کاچی سنتی را به صورت مرحله به مرحله و با نکاتی کاربردی شرح می‌دهیم:

مواد لازم:

  • برای شهد:
    • نبات: ۲۷۰ گرم
    • آب سرد: ۴ لیوان (فرانسوی دسته دار)
    • زعفران دم کرده: ۵ قاشق غذاخوری
    • هل: ۲ عدد
    • گلاب: ۵ قاشق غذاخوری
  • برای کاچی:
    • آرد: ۷ قاشق غذاخوری
    • کره یا روغن حیوانی: ۱۵۰ گرم (نصف کره و نصف روغن حیوانی)
    • زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری
    • زنجبیل: ۱ قاشق چای‌خوری
    • دارچین: ۱ قاشق چای‌خوری
    • پودر هل: ¼ قاشق چای‌خوری
    • پودر جوز هندی: ۱/۸ قاشق چای‌خوری

مراحل پخت:

مرحله اول: تهیه شهد

  1. نبات و آب سرد را در یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار دهید تا نبات به طور کامل در آب حل شود.
  2. زعفران دم کرده، هل و گلاب را به شهد اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید.
  3. سپس شهد را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا خنک شود.

مرحله دوم: تهیه کاچی

  1. آرد را در یک قابلمه مناسب الک کنید و روی حرارت خیلی کم تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و کمی تغییر رنگ بدهد.
  2. ادویه‌ها شامل زردچوبه، زنجبیل، دارچین، پودر هل و پودر جوز هندی را به آرد اضافه کنید و به مدت چند دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر و طعم ادویه‌ها آزاد شود.
  3. کره یا روغن حیوانی را به آرد و ادویه‌ها اضافه کنید و هم بزنید تا ذوب شوند.
  4. شهد خنک شده را به تدریج و در سه مرحله به مخلوط آرد و ادویه‌ها اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن، به سرعت هم بزنید تا گلوله نشود.
  5. بعد از اینکه تمام شهد را اضافه کردید، کاچی را به مدت 10 دقیقه روی حرارت ملایم دم کنید تا غلیظ و جا افتاده شود.
  6. در نهایت، کاچی را از روی حرارت برداشته و در ظرف مورد نظر بریزید.
  7. کاچی را می‌توانید به صورت گرم یا سرد سرو کنید.

نکات:

  • برای تهیه کاچی می‌توانید از آرد گندم، آرد برنج یا مخلوطی از هر دو استفاده کنید.
  • اگر می‌خواهید کاچی شما رنگ روشن‌تری داشته باشد، می‌توانید از زعفران بیشتری استفاده کنید.
  • همچنین می‌توانید به دلخواه از خلال بادام، پسته یا کشمش برای تزیین کاچی استفاده کنید.
  • کاچی را می‌توانید به مدت چند روز در یخچال نگهداری کنید و قبل از سرو، آن را گرم کنید.

خواص کاچی:

  • کاچی منبع خوبی از انرژی و کالری است و به همین دلیل برای افراد ضعیف، کم‌خون و convalescent بسیار مفید است.
  • این دسر سنتی به دلیل داشتن زعفران، خاصیت آرامش‌بخش و ضدافسردگی دارد.
  • همچنین کاچی به هضم غذا کمک می‌کند و برای سیستم گوارش مفید است.
  • این دسر منبع خوبی از ویتامین‌ها و مواد معدنی مانند آهن، کلسیم و فسفر است.

نوش جان!




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4pjyr4

پربیننده ترین




اخبار داغ