ذرت مکزیکی و پاستا | طرز تهیه ذرت مکزیکی و پاستا

ترفند تهیه ذرت مکزیکی و پاستا | ترکیب ذرت مکزیکی و پاستا یه چیز دیگست! +ویدئو

ذرت مکزیکی پاستایی ترکیبی خوشمزه از دو غذای محبوب، یعنی ذرت مکزیکی و پاستا است. این غذا برای کسانی که طرفدار پاستاهای خوش‌طعم و کمی متفاوت هستند، ایده‌آل است. مواد اولیه این غذا شامل ذرت، قارچ، پنیر پیتزا و پاستا است که در کنار ادویه‌های معطر و مرغ، ترکیبی منحصربه‌فرد و دلپذیر را ایجاد می‌کنند. در ادامه مواد لازم و طرز تهیه این غذا را توضیح می‌دهیم.
کد خبر: 13688
ترفند تهیه ذرت مکزیکی و پاستا | ترکیب ذرت مکزیکی و پاستا یه چیز دیگست! +ویدئو

ذرت مکزیکی پاستایی 

ذرت مکزیکی پاستایی ترکیبی خوشمزه از دو غذای محبوب، یعنی ذرت مکزیکی و پاستا است. این غذا برای کسانی که طرفدار پاستاهای خوش‌طعم و کمی متفاوت هستند، ایده‌آل است. مواد اولیه این غذا شامل ذرت، قارچ، پنیر پیتزا و پاستا است که در کنار ادویه‌های معطر و مرغ، ترکیبی منحصربه‌فرد و دلپذیر را ایجاد می‌کنند. در ادامه مواد لازم و طرز تهیه این غذا را توضیح می‌دهیم.

مواد لازم:

  • ذرت: ۱ پیمانه
  • قارچ: ۲۰۰ گرم
  • پاستا پنه: ۲ پیمانه
  • پنیر پیتزا: ۱ پیمانه
  • سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • فلفل قرمز: به میزان دلخواه
  • پودر سیر: ۱ قاشق چای‌خوری
  • آویشن: ۱ قاشق چای‌خوری
  • لیمو تازه: ۱ عدد (آبلیمو برای طعم‌دهی)
  • فیله مرغ: ۲۰۰ گرم
  • پیاز: ۱ عدد متوسط
  • نمک و فلفل: برای مزه‌دار کردن مرغ
  • آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  1. پختن پاستا: ابتدا پاستا پنه را در آب جوش و نمک بجوشانید تا کاملاً پخته شود، سپس آبکش کنید و کنار بگذارید.

  2. تفت دادن مرغ و پیاز: فیله مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید. پیاز را ریز خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شود. فیله‌های مرغ را اضافه کرده و با کمی نمک، فلفل سیاه و آبلیمو مزه‌دار کنید. تفت دهید تا مرغ‌ها کاملاً بپزند.

  3. آماده کردن قارچ و ذرت: قارچ‌ها را شسته و برش دهید. در تابه‌ای جداگانه، قارچ‌ها را تفت دهید تا آبشان کشیده شود. سپس ذرت را اضافه کرده و با هم تفت دهید. کمی فلفل قرمز و پودر سیر برای طعم بهتر اضافه کنید.

  4. ترکیب مواد: در یک ظرف بزرگ، پاستای پخته شده، مرغ تفت داده شده، ذرت و قارچ را با هم مخلوط کنید. سس مایونز، نمک، فلفل سیاه، آویشن و پنیر پیتزا را به مخلوط اضافه کنید و همه مواد را خوب هم بزنید.

  5. پخت نهایی: مخلوط آماده شده را در ظرف فر ریخته و پنیر پیتزا را به طور یکنواخت روی آن پخش کنید. ظرف را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه قرار دهید تا پنیر آب شود و روی غذا طلایی شود.

  6. سرو: پس از خارج کردن از فر، روی غذا را با کمی آبلیمو تازه طعم‌دار کنید. غذای خوشمزه شما آماده سرو است!

نکات:

  • می‌توانید به جای فیله مرغ از گوشت قرمز یا حتی بدون گوشت این غذا را درست کنید.
  • اگر علاقه به غذاهای تند دارید، می‌توانید فلفل قرمز بیشتری به مخلوط اضافه کنید.
  • اضافه کردن سبزیجات تازه مانند فلفل دلمه‌ای یا زیتون می‌تواند طعم و رنگ غذا را جذاب‌تر کند.

نتیجه‌گیری:

ذرت مکزیکی پاستایی ترکیبی بی‌نظیر از طعم‌های پاستا و ذرت مکزیکی است که با مواد ساده‌ای مثل پاستا پنه، ذرت، قارچ، و پنیر پیتزا می‌توانید یک غذای خوشمزه و متفاوت را تهیه کنید. این غذا برای مهمانی‌ها یا یک شام سریع و راحت بسیار مناسب است و از آنجایی که طعم‌های مختلف در آن ترکیب شده‌اند، می‌تواند سلیقه‌های مختلف را راضی کند.




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4pqzd2

پربیننده ترین




اخبار داغ