اسنک سیب زمینی | اسنک سیب زمینی ترد‌

ترفند درست کردن اسنک سیب زمینی ترد‌ | یک میان وعده خوشمزه و لذیذ که از چیپس هم خوشمزه‌تره+ویدئو

اسنک‌ها، یکی از محبوب‌ترین میان وعده‌ها در سراسر جهان هستند. این خوراکی‌های خوشمزه و ترد، به دلیل طعم و مزه لذیذ و همچنین تنوع بالایی که دارند، طرفداران زیادی دارند.
کد خبر: 4388
ترفند درست کردن اسنک سیب زمینی ترد‌ | یک میان وعده خوشمزه و لذیذ که از چیپس هم خوشمزه‌تره+ویدئو

اسنک‌ها، یکی از محبوب‌ترین میان وعده‌ها در سراسر جهان هستند. این خوراکی‌های خوشمزه و ترد، به دلیل طعم و مزه لذیذ و همچنین تنوع بالایی که دارند، طرفداران زیادی دارند.

اسنک سیب زمینی ترد، یکی از انواع اسنک‌های محبوب است که به دلیل طعم و مزه بی‌نظیر و همچنین تردی آن، مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است. این اسنک، به راحتی تهیه می‌شود و می‌تواند در مدت زمان کوتاهی آماده شود.

مواد لازم برای تهیه اسنک سیب زمینی ترد

  • سیب زمینی آبپز: ۲ عدد یا ۶۰۰ گرم
  • نشاسته ذرت: ۱۰۰ گرم
  • پودر پیاز: ۱ قاشق مرباخوری
  • پودر سیر: ۱ قاشق مرباخوری
  • زردچوبه: ۱ قاشق مرباخوری
  • پودر فلفل قرمز: ۱ قاشق مرباخوری
  • فلفل سیاه: ۱/۲ قاشق مرباخوری
  • ادویه کاری: ۱/۲ قاشق مرباخوری
  • نمک: ۱ قاشق مرباخوری
  • روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری پر

طرز تهیه اسنک سیب زمینی ترد

۱. سیب زمینی‌ها را آبپز کنید و پوست بگیرید. ۲. سیب زمینی‌ها را رنده کنید و آب اضافی آن را بگیرید. ۳. نشاسته ذرت، پودر پیاز، پودر سیر، زردچوبه، پودر فلفل قرمز، فلفل سیاه، ادویه کاری و نمک را به سیب زمینی رنده شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. ۴. از خمیر سیب زمینی به اندازه یک گردو بردارید و به شکل حلقه درآورید. ۵. حلقه‌های سیب زمینی را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شود. ۶. اسنک‌های سیب زمینی را روی دستمال روغن‌گیر قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

نکات برای تهیه اسنک سیب زمینی ترد

  • می‌توانید از هر نوع ادویه دلخواه خود برای تهیه این اسنک استفاده کنید.
  • برای سرخ کردن اسنک‌ها، از روغن زیاد و حرارت متوسط استفاده کنید تا اسنک‌ها مغز پخت شوند.
  • اسنک‌های سیب زمینی را می‌توانید با سس‌های دلخواه خود سرو کنید.

منبع ویدئو 




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4pwkl2

پربیننده ترین




اخبار داغ



دیدگاه ها


موسوی -فاطمه 10 ماه پیش

خیلی مفید بود. دقیقا یک دستور کامل و بی نقص. با افتخار ممنون از این بانوی هنرمند ایرانی.