خورش قیمه | خورش قیمه نخود یزدی

ترفند تهیه خورش قیمه نخود یزدی | بیا یک خورش متفاوت و اصیل رو بهت یاد بدم! +ویدئو

قیمه نخود یزدی یکی از غذاهای اصیل و خوشمزه ایرانی است که در شهر یزد طبخ می‌شود. این خورشت شباهت زیادی به قیمه معمولی دارد، با این تفاوت که به جای لپه از نخود استفاده می‌شود. طعم و عطر خاص نخود، قیمه یزدی را از سایر خورش‌ها متمایز می‌کند و آن را به گزینه‌ای ایده‌آل برای دورهمی‌ها و مهمانی‌ها تبدیل کرده است.
کد خبر: 10616
ترفند تهیه خورش قیمه نخود یزدی | بیا یک خورش متفاوت و اصیل رو بهت یاد بدم! +ویدئو

قیمه نخود یزدی؛ خورشتی سنتی با طعم و عطر دلنشین

قیمه نخود یزدی یکی از غذاهای اصیل و خوشمزه ایرانی است که در شهر یزد طبخ می‌شود. این خورشت شباهت زیادی به قیمه معمولی دارد، با این تفاوت که به جای لپه از نخود استفاده می‌شود. طعم و عطر خاص نخود، قیمه یزدی را از سایر خورش‌ها متمایز می‌کند و آن را به گزینه‌ای ایده‌آل برای دورهمی‌ها و مهمانی‌ها تبدیل کرده است.

در اینجا طرز تهیه قیمه نخود یزدی را به صورت مرحله به مرحله شرح می‌دهیم:

مواد لازم:

  • گوشت گوسفندی (ران یا سردست): ۵۰۰ گرم
  • نخود: ۳۰۰ گرم
  • پیاز: ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • زعفران: به مقدار لازم
  • زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • دارچین: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم
  • سیب زمینی: ۳ عدد (اختیاری)

مراحل پخت:

  1. آماده سازی نخود: نخود را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید. سپس نخود را در قابلمه‌ای بریزید و به همراه مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا بپزد.

  2. آماده سازی گوشت: گوشت را به قطعات کوچک خرد کنید و با پیاز نگینی شده تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.

  3. اضافه کردن نخود: نخود پخته شده را به همراه آب آن به گوشت اضافه کنید. زعفران دم کرده و دارچین را نیز اضافه کنید و بگذارید خورش به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید خورش به آرامی جا بیفتد.

  4. آماده سازی پیاز داغ: در تابه ای جداگانه پیاز را نگینی خرد کنید و با روغن تفت دهید تا طلایی و croustillant شود.

  5. اضافه کردن رب گوجه: رب گوجه فرنگی را به پیاز داغ اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن باز شود. سپس مخلوط رب گوجه فرنگی را به خورش اضافه کنید و هم بزنید تا با مواد دیگر مخلوط شود.

  6. مرحله پایانی: در صورت تمایل می‌توانید سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه‌ای یا خلالی خرد کنید و در 15 دقیقه آخر پخت به خورش اضافه کنید.

  7. سرو قیمه نخود: قیمه نخود یزدی را به همراه برنج، نان یا لیمو ترش سرو کنید.

نکات:

  • می‌توانید از گوشت گوساله یا مخلوط گوشت گوسفندی و گوساله نیز برای تهیه این خورش استفاده کنید.
  • برای طعم بهتر، می‌توانید از زعفران ساییده شده به جای زعفران دم کرده استفاده کنید.
  • اگر به ادویه‌های تند علاقه دارید، می‌توانید از فلفل قرمز یا پودر فلفل چیلی به خورش اضافه کنید.
  • برای غلیظ شدن خورش می‌توانید از کمی آرد نخودچی یا غوره استفاده کنید.
  • قیمه نخود یزدی را می‌توانید با سالاد شیرازی، ماست موسیر و ترشی سرو کنید.



کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4pzmd2

پربیننده ترین




اخبار داغ