ترفند فوری دم کردن برنج | اگه برنجت زنده اس توش آب نریز! +ویدئو
دم کردن برنج یکی از مراحل اصلی پخت غذاهای ایرانی است. اما گاهی اوقات ممکن است زمان کافی برای دم کردن برنج به روش سنتی را نداشته باشیم. در این مواقع، می توان از روش های سریع و آسان برای دم کردن برنج استفاده کرد
کد خبر: 8667
دم کردن فوری برنج: راهی سریع و آسان برای پخت برنج
دم کردن برنج یکی از مراحل اصلی پخت غذاهای ایرانی است. اما گاهی اوقات ممکن است زمان کافی برای دم کردن برنج به روش سنتی را نداشته باشیم. در این مواقع، می توان از روش های سریع و آسان برای دم کردن برنج استفاده کرد.
در اینجا دو روش رایج برای دم کردن فوری برنج به شما آموزش می دهیم:
روش اول: دم کردن برنج با شعله پخش کن
مواد لازم:
- برنج
- آب
- نمک
- روغن
- شعله پخش کن
طرز تهیه:
- برنج را به اندازه ی دلخواه پاک کرده و بشویید.
- برنج را به همراه آب و نمک به نسبت 1 به 2 (به ازای هر پیمانه برنج، دو پیمانه آب) در یک قابلمه مناسب بریزید.
- قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب به جوش بیاید.
- پس از جوش آمدن آب، شعله را کم کنید و یک شعله پخش کن روی قابلمه قرار دهید.
- در قابلمه را ببندید و به مدت 20 تا 30 دقیقه صبر کنید تا برنج دم بکشد.
- بعد از دم کشیدن برنج، شعله را خاموش کنید و 5 دقیقه دیگر به برنج فرصت دهید تا بخار آن گرفته شود.
- سپس برنج را با کفگیر به آرامی زیر و رو کنید و در ظرف مورد نظر سرو کنید.
نکات:
در میان اخبار
- ترفند تهیه مرغ خیارشوری | با این روش دیگه مرغت بوی بد نمیده +ویدئو
- ترفند تهیه کوفته مرغ | یه غذای جدید که مطمئنم وسوسه میشی درستش کنی! +ویدئو
- ترفند تهیه سیر ترشی | به راحتی و کمترین زمان سیر ترشی درست کن +ویدئو
- ترفند تهیه رول دارچینی | یه شیرینی خوشمزه و کیوت ولی واقعا راحت درست کن +ویدئو
- مربای شکرک زده را چند دقیقه بجوشانیم؟ | راهنمای کامل برای رفع شکرک مربا
- برای اینکه برنج شما ته دیگ خوشمزه ای داشته باشد، می توانید قبل از از ریختن برنج در قابلمه، مقداری روغن و یا کره در ته قابلمه بریزید.
- اگر می خواهید برنج شما عطر و طعم بهتری داشته باشد، می توانید از مقداری زعفران دم کرده و یا آبلیمو در آب برنج استفاده کنید.
- برای اینکه برنج شما دون دون شود، می توانید بعد از شستن برنج، آن را به مدت 30 دقیقه در آب خیس کنید.
روش دوم: دم کردن برنج در زودپز
مواد لازم:
- برنج
- آب
- نمک
- روغن
طرز تهیه:
- برنج را به اندازه ی دلخواه پاک کرده و بشویید.
- برنج را به همراه آب و نمک به نسبت 1 به 1.5 (به ازای هر پیمانه برنج، 1.5 پیمانه آب) در مخزن زودپز بریزید.
- در زودپز را ببندید و سوپاپ آن را روی حالت بخارپز قرار دهید.
- زودپز را روشن کنید و به مدت 20 تا 25 دقیقه صبر کنید تا برنج دم بکشد.
- بعد از دم کشیدن برنج، زودپز را خاموش کنید و 10 دقیقه دیگر به برنج فرصت دهید تا بخار آن گرفته شود.
- سپس سوپاپ زودپز را باز کنید و در آن را بردارید.
- برنج را با کفگیر به آرامی زیر و رو کنید و در ظرف مورد نظر سرو کنید.
نکات:
- برای اینکه برنج شما ته دیگ خوشمزه ای داشته باشد، می توانید قبل از از ریختن برنج در زودپز، مقداری روغن و یا کره در کف آن بریزید.
- اگر می خواهید برنج شما عطر و طعم بهتری داشته باشد، می توانید از مقداری زعفران دم کرده و یا آبلیمو در آب برنج استفاده کنید.
- برای اینکه برنج شما دون دون شود، می توانید بعد از شستن برنج، آن را به مدت 30 دقیقه در آب خیس کنید.
با این دو روش ساده می توانید به راحتی و در زمانی کوتاه، برنج را دم کرده و از آن در کنار غذاهای مختلف خود لذت ببرید.
نوش جان!
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4v65z3