ترفند تهیه خورش فسنجان | بیا تا راز خوشمزه شدن خورش فسنجان رو بهت بگم!
راز خوشمزه شدن خورش فسنجان: سفری به دنیای طعم و عطر
خورش فسنجان، یکی از اصیلترین و خوشمزهترین خورشهای ایرانی است که با طعم و عطر خاص خود، طرفداران زیادی دارد. این خورش از گردوی آسیاب شده، رب انار، مرغ یا گوشت و ادویه جات تهیه میشود و به دلیل غنی بودن از مواد مغذی، فواید زیادی برای سلامتی دارد.
اما پخت یک خورش فسنجان خوشمزه و اصیل، راز و رمزهایی دارد که در این مقاله به بررسی آنها میپردازیم:
1. استفاده از گردوی مرغوب:
اولین و مهمترین راز خوشمزه شدن خورش فسنجان، استفاده از گردوی مرغوب و باکیفیت است. گردو باید تازه، بدون آفت و طعم تلخی باشد. برای طعم بهتر خورش، میتوانید از گردوی محلی و یا گردوی تویسرکانی استفاده کنید.
2. آسیاب کردن گردو:
گردو را باید به طور کامل و ریز آسیاب کنید تا در خورش حل شود و طعم و عطر خود را به طور کامل به آن بدهد. میتوانید از آسیاب برقی یا آسیاب سنگی برای آسیاب کردن گردو استفاده کنید.
3. تفت دادن گردو:
پس از آسیاب کردن گردو، آن را به مدت 10 تا 15 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و رنگ آن کمی تیره شود. تفت دادن گردو، به طعم و عطر بهتر خورش فسنجان کمک میکند.
4. استفاده از رب انار ترش و مرغوب:
رب انار، یکی از مواد اصلی خورش فسنجان است که طعم و رنگ این خورش را تعیین میکند. از رب انار ترش و مرغوب استفاده کنید تا خورش فسنجان شما طعمی دلچسب و متعادل داشته باشد.
5. پخت خورش با حرارت ملایم:
در میان اخبار
خورش فسنجان را باید با حرارت ملایم و به آرامی بپزید تا گردو و رب انار به طور کامل جا بیفتند و طعم و عطر خود را به خورش بدهند. از شعله زیاد و جوشیدن سریع خورش خودداری کنید.
6. استفاده از ادویه جات مناسب:
ادویه جات نقش مهمی در طعم و عطر خورش فسنجان دارند. از ادویه جاتی مانند فلفل سیاه، دارچین، زنجبیل و زعفران به مقدار مناسب در خورش استفاده کنید.
7. اضافه کردن شکر یا رب خرما:
برای متعادل کردن طعم ترشی رب انار، میتوانید از کمی شکر یا رب خرما در خورش فسنجان استفاده کنید.
8. اضافه کردن گوشت یا مرغ:
میتوانید از گوشت مرغ یا گوشت قرمز در خورش فسنجان استفاده کنید. اگر از مرغ استفاده میکنید، مرغ را به صورت جداگانه بپزید و سپس به خورش اضافه کنید.
9. سرو خورش با نان یا برنج:
خورش فسنجان را میتوانید با نان یا برنج سرو کنید. برای تزیین خورش، میتوانید از خلال بادام، پسته، گردو و یا زرشک استفاده کنید.
نکات تکمیلی:
- برای اینکه خورش فسنجان شما رنگ تیرهتری داشته باشد، میتوانید از کمی دانه انار یا آب لیمو به آن اضافه کنید.
- اگر خورش فسنجان شما خیلی غلیظ شد، میتوانید با اضافه کردن کمی آب، آن را رقیقتر کنید.
- خورش فسنجان را میتوانید به مدت چند روز در یخچال نگهداری کنید و یا آن را فریز کنید.
با رعایت این رازها و نکات، میتوانید یک خورش فسنجان خوشمزه و اصیل را در خانه تهیه کنید و از طعم و عطر بینظیر آن لذت ببرید.
دیدگاه ها
این بیشتر شبیه مربا میشه تا فسنجان
سلام عالییییییه توضیح دادنتون در مورد خورش فسنجون ♡♡
پربیننده ترین
دیدگاه ها
این بیشتر شبیه مربا میشه تا فسنجان
سلام عالییییییه توضیح دادنتون در مورد خورش فسنجون ♡♡