خورش فسنجان | تهیه خورش فسنجان

ترفند تهیه خورش فسنجان | بیا تا راز خوشمزه شدن خورش فسنجان رو بهت بگم!

خورش فسنجان، یکی از اصیل‌ترین و خوشمزه‌ترین خورش‌های ایرانی است که با طعم و عطر خاص خود، طرفداران زیادی دارد. این خورش از گردوی آسیاب شده، رب انار، مرغ یا گوشت و ادویه جات تهیه می‌شود و به دلیل غنی بودن از مواد مغذی، فواید زیادی برای سلامتی دارد
کد خبر: 9067
ترفند تهیه خورش فسنجان | بیا تا راز خوشمزه شدن خورش فسنجان رو بهت بگم!

راز خوشمزه شدن خورش فسنجان: سفری به دنیای طعم و عطر

خورش فسنجان، یکی از اصیل‌ترین و خوشمزه‌ترین خورش‌های ایرانی است که با طعم و عطر خاص خود، طرفداران زیادی دارد. این خورش از گردوی آسیاب شده، رب انار، مرغ یا گوشت و ادویه جات تهیه می‌شود و به دلیل غنی بودن از مواد مغذی، فواید زیادی برای سلامتی دارد.

اما پخت یک خورش فسنجان خوشمزه و اصیل، راز و رمزهایی دارد که در این مقاله به بررسی آنها می‌پردازیم:

1. استفاده از گردوی مرغوب:

اولین و مهم‌ترین راز خوشمزه شدن خورش فسنجان، استفاده از گردوی مرغوب و باکیفیت است. گردو باید تازه، بدون آفت و طعم تلخی باشد. برای طعم بهتر خورش، می‌توانید از گردوی محلی و یا گردوی تویسرکانی استفاده کنید.

2. آسیاب کردن گردو:

گردو را باید به طور کامل و ریز آسیاب کنید تا در خورش حل شود و طعم و عطر خود را به طور کامل به آن بدهد. می‌توانید از آسیاب برقی یا آسیاب سنگی برای آسیاب کردن گردو استفاده کنید.

3. تفت دادن گردو:

پس از آسیاب کردن گردو، آن را به مدت 10 تا 15 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و رنگ آن کمی تیره شود. تفت دادن گردو، به طعم و عطر بهتر خورش فسنجان کمک می‌کند.

4. استفاده از رب انار ترش و مرغوب:

رب انار، یکی از مواد اصلی خورش فسنجان است که طعم و رنگ این خورش را تعیین می‌کند. از رب انار ترش و مرغوب استفاده کنید تا خورش فسنجان شما طعمی دلچسب و متعادل داشته باشد.

5. پخت خورش با حرارت ملایم:

خورش فسنجان را باید با حرارت ملایم و به آرامی بپزید تا گردو و رب انار به طور کامل جا بیفتند و طعم و عطر خود را به خورش بدهند. از شعله زیاد و جوشیدن سریع خورش خودداری کنید.

6. استفاده از ادویه جات مناسب:

ادویه جات نقش مهمی در طعم و عطر خورش فسنجان دارند. از ادویه جاتی مانند فلفل سیاه، دارچین، زنجبیل و زعفران به مقدار مناسب در خورش استفاده کنید.

7. اضافه کردن شکر یا رب خرما:

برای متعادل کردن طعم ترشی رب انار، می‌توانید از کمی شکر یا رب خرما در خورش فسنجان استفاده کنید.

8. اضافه کردن گوشت یا مرغ:

می‌توانید از گوشت مرغ یا گوشت قرمز در خورش فسنجان استفاده کنید. اگر از مرغ استفاده می‌کنید، مرغ را به صورت جداگانه بپزید و سپس به خورش اضافه کنید.

9. سرو خورش با نان یا برنج:

خورش فسنجان را می‌توانید با نان یا برنج سرو کنید. برای تزیین خورش، می‌توانید از خلال بادام، پسته، گردو و یا زرشک استفاده کنید.

نکات تکمیلی:

  • برای اینکه خورش فسنجان شما رنگ تیره‌تری داشته باشد، می‌توانید از کمی دانه انار یا آب لیمو به آن اضافه کنید.
  • اگر خورش فسنجان شما خیلی غلیظ شد، می‌توانید با اضافه کردن کمی آب، آن را رقیق‌تر کنید.
  • خورش فسنجان را می‌توانید به مدت چند روز در یخچال نگهداری کنید و یا آن را فریز کنید.

با رعایت این رازها و نکات، می‌توانید یک خورش فسنجان خوشمزه و اصیل را در خانه تهیه کنید و از طعم و عطر بی‌نظیر آن لذت ببرید.




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4v6op3

پربیننده ترین




اخبار داغ



دیدگاه ها


6 ماه پیش

این بیشتر شبیه مربا میشه تا فسنجان

ژاله6 ماه پیش

سلام عالییییییه توضیح دادنتون در مورد خورش فسنجون ♡♡