ترفند تهیه کوکو برنج | دیگه برنج مونده رو دور نریز!
کوکو برنج یک راهکار خوشمزه و خلاقانه برای استفاده از برنج مانده است که معمولاً پس از وعدههای غذایی در خانه باقی میماند. به جای دور ریختن این برنج، میتوانید آن را به یک غذای جدید و مقوی تبدیل کنید.
کد خبر: 13067
تهیه کوکو برنج با استفاده از برنج مانده: راهکاری برای کاهش هدررفت غذا
کوکو برنج یک راهکار خوشمزه و خلاقانه برای استفاده از برنج مانده است که معمولاً پس از وعدههای غذایی در خانه باقی میماند. به جای دور ریختن این برنج، میتوانید آن را به یک غذای جدید و مقوی تبدیل کنید.
در میان اخبار
مواد لازم:
- برنج مانده: هر مقدار برنج پختهشدهای که از قبل دارید، میتواند برای این دستور استفاده شود.
- تخممرغ: ۲ تا ۳ عدد برای بستن مواد و ایجاد بافت مناسب.
- سبزیجات: میتوانید از سبزیجات معطر مانند جعفری، شوید، گشنیز یا ترکیبی از آنها استفاده کنید. سبزیجات تازه طعم و عطر بینظیری به کوکو میبخشند.
- ادویهها: نمک، فلفل، زردچوبه، و در صورت تمایل کمی پودر سیر برای طعمدهی.
- آرد: مقداری آرد برای چسبندگی بهتر مواد.
- روغن: برای سرخ کردن کوکو.
طرز تهیه:
- آمادهسازی مواد: ابتدا برنج مانده را در یک کاسه بزرگ بریزید و با تخممرغها مخلوط کنید.
- اضافه کردن سبزیجات و ادویهها: سبزیجات خردشده را به مخلوط برنج اضافه کنید. سپس نمک، فلفل، زردچوبه و هر ادویه دیگری که دوست دارید را به آن بیفزایید. در صورت نیاز کمی آرد اضافه کنید تا مخلوط کمی سفتتر شود.
- سرخ کردن کوکو: در یک تابه مقداری روغن گرم کنید. مخلوط را بهصورت قاشقی یا یکتکهای در تابه بریزید و هر دو طرف کوکو را تا زمانی که طلایی و برشته شود، سرخ کنید.
- سرو: کوکو برنج را میتوانید بهصورت گرم و همراه با ماست، سالاد، یا سس دلخواه سرو کنید.
نکات:
- استفاده از برنج طعمدار: اگر برنج مانده شما قبلاً با ادویهها یا سبزیجات پختهشده باشد، نیازی به اضافه کردن سبزیجات و ادویهها به میزان زیاد نخواهد بود.
- اضافه کردن مواد دلخواه: میتوانید موادی مانند پنیر، ذرت یا نخودفرنگی را به مخلوط اضافه کنید تا طعم و تنوع بیشتری به غذا ببخشید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4vawn4