ترفند درست کردن سس ماهی جنوبی | ماهی بدون این سس جذاب مزه نداره!+ویدئو
سس ماهی جنوبی یک سس خوشمزه و سریع است که از غذاهای اصلی جنوب ایران محسوب میشود. این سس برای ماهی و مرغ قابل استفاده است.
کد خبر: 4691
سس ماهی جنوبی یک سس خوشمزه و سریع است که از غذاهای اصلی جنوب ایران محسوب میشود. این سس برای ماهی و مرغ قابل استفاده است.
مواد لازم:
- گوجه فرنگی پوره شده: پنج عدد
- سیر رنده شده: سه حبه
- پیاز رنده شده یا نگینی ریز خرد شده: دو عدد متوسط
- ادویهها: نمک، پاپریکا، تخم گشنیز، فلفل قرمز، زردچوبه
طرز تهیه:
در میان اخبار
- گوجه فرنگی پوره شده، سیر رنده شده، پیاز رنده شده یا نگینی ریز خرد شده، نمک، پاپریکا، تخم گشنیز، فلفل قرمز و زردچوبه را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
- اجازه دهید سس به جوش بیاید، سپس شعله را کم کنید و اجازه دهید سس به مدت 10 دقیقه بجوشد تا غلیظ شود.
- ماهی یا مرغ را سرخ کنید و به سس اضافه کنید.
- ماهی یا مرغ را با سس سرو کنید.
نکات:
- میتوانید از هر نوع ادویهای که دوست دارید در این سس استفاده کنید.
- اگر میخواهید سس شما تندتر شود، میتوانید مقدار فلفل قرمز را بیشتر کنید.
- این سس را میتوانید برای تهیه سایر غذاهای دریایی نیز استفاده کنید.
سس ماهی جنوبی را میتوانید به عنوان یک سس همراه با ماهی یا مرغ سرو کنید. همچنین میتوانید از آن برای تهیه سایر غذاهای دریایی نیز استفاده کنید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4vgzn4