حلوای شیره | درست کردن حلوای شیره

ترفند درست کردن حلوای شیره | سه سوته یه حلوای مقوی و مجلسی بپز+ویدئو

حلوای شیره یکی از حلواهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با مواد اولیه ساده و در دسترس تهیه می‌شود. این حلوا به دلیل طعم شیرین و بافت نرم و لطیف خود، طرفداران زیادی دارد.
کد خبر: 2819
ترفند درست کردن حلوای شیره | سه سوته یه حلوای مقوی و مجلسی بپز+ویدئو

حلوای شیره یکی از حلواهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با مواد اولیه ساده و در دسترس تهیه می‌شود. این حلوا به دلیل طعم شیرین و بافت نرم و لطیف خود، طرفداران زیادی دارد.

مواد لازم

  • آرد گندم: نصف لیوان (معادل ۳ قاشق غذاخوری سرپر)
  • آب: ۲ لیوان
  • شیره: نصف لیوان (به دلخواه می‌توانید کمتر یا بیشتر بریزید)
  • روغن جامد: ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

۱. آرد را در تابه‌ای بریزید و با شعله ملایم تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس روغن را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا آرد طلایی رنگ شود.

۲. در یک کاسه، آب و شیره را مخلوط کنید. سپس یک سوم این مخلوط را به آرد تفت داده شده اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

۳. باقی‌مانده مخلوط آب و شیره را کم کم و در حین هم زدن به آرد اضافه کنید. مراقب باشید که آرد گلوله نشود.

۴. با شعله ملایم هم زدن را ادامه دهید تا حلوا به روغن بیفتد. این کار حدود ۲۰ دقیقه طول می‌کشد.

۵. حلوا را در ظرف دلخواه بریزید و سرو کنید.

نکات

  • برای اینکه حلوا به روغن بیفتد، باید آن را با شعله ملایم و به مدت کافی بجوشانید.
  • اگر می‌خواهید حلوا شیرین‌تر باشد، می‌توانید مقدار شیره را بیشتر کنید.
  • می‌توانید از هر نوع شیره‌ای که دوست دارید در تهیه این حلوا استفاده کنید.
  • برای اینکه حلوا طعم بهتری داشته باشد، می‌توانید به آن کمی هل یا دارچین اضافه کنید.

حلوای شیره را می‌توانید به صورت گرم یا سرد سرو کنید. این حلوا یک میان وعده یا دسر عالی است.

منبع ویدئو 




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4vlen3

پربیننده ترین




اخبار داغ