آش امام | آش امام قزوین

ترفند درست کردن آش امام قزوین | آش امام زین العابدین، یک آش ساده ولی مقوی و لذیذ+ویدئو

آش امام زین العابدین یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه شهر قزوین است. این آش از انواع حبوبات، گوشت و پیاز سرخ شده تهیه می شود و به دلیل طعم و مزه بی نظیرش، طرفداران زیادی دارد.
کد خبر: 2419
ترفند درست کردن آش امام قزوین | آش امام زین العابدین، یک آش ساده ولی مقوی و لذیذ+ویدئو

آش امام زین العابدین یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه شهر قزوین است. این آش از انواع حبوبات، گوشت و پیاز سرخ شده تهیه می شود و به دلیل طعم و مزه بی نظیرش، طرفداران زیادی دارد.

مواد لازم برای تهیه آش امام زین العابدین

  • عصاره قلم گوساله: ۱ الی ۲ پیمانه
  • گوشت گوساله: ۲۰۰ الی ۳۰۰ گرم
  • پیاز سرخ شده: ۱ پیمانه
  • برنج: ۱ پیمانه
  • عدس: نصف پیمانه
  • ماش: نصف پیمانه
  • لوبیا چشم بلبلی: نصف پیمانه
  • نخود: نصف پیمانه
  • لوبیا قرمز: نصف پیمانه
  • زردچوبه و فلفل سیاه: ۱ قاشق غذاخوری
  • دارچین: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک: ۲ قاشق چایخوری (الی ۳ قاشق چایخوری)

طرز تهیه آش امام زین العابدین

  1. ابتدا گوشت را در مقداری آب بپزید تا نیم پز شود. سپس آب گوشت را جدا کنید و گوشت را ریز خرد کنید.
  2. پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود.
  3. عدس، ماش، لوبیا چشم بلبلی، نخود و لوبیا قرمز را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
  4. برنج را به مواد اضافه کنید و تفت دهید.
  5. گوشت خرد شده، عصاره قلم گوساله، زردچوبه، فلفل سیاه و دارچین را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  6. مقداری آب اضافه کنید و بگذارید تا مواد بپزند.
  7. در حین پخت، مرتب آش را هم بزنید تا ته نگیرد.
  8. بعد از اینکه حبوبات و برنج پختند، آش را نمک بزنید و سرو کنید.

نکاتی برای تهیه آش امام زین العابدین

  • می توانید از سینه مرغ به جای گوشت گوساله استفاده کنید.
  • زمان پخت آش بستگی به نوع حبوبات و گوشت استفاده شده دارد.
  • اگر آش شما خیلی غلیظ شد، می توانید مقداری آب اضافه کنید.
  • می توانید از چوب دارچین به جای پودر دارچین استفاده کنید و بعد از ۳ ساعت درش بیاورید، تا رنگ آش شما خفه نشه.

نوش جان!

منبع ویدئو




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4vllp3

پربیننده ترین




اخبار داغ