ترفند درست کردن آش امام قزوین | آش امام زین العابدین، یک آش ساده ولی مقوی و لذیذ+ویدئو
آش امام زین العابدین یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه شهر قزوین است. این آش از انواع حبوبات، گوشت و پیاز سرخ شده تهیه می شود و به دلیل طعم و مزه بی نظیرش، طرفداران زیادی دارد.
کد خبر: 2419
آش امام زین العابدین یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه شهر قزوین است. این آش از انواع حبوبات، گوشت و پیاز سرخ شده تهیه می شود و به دلیل طعم و مزه بی نظیرش، طرفداران زیادی دارد.
مواد لازم برای تهیه آش امام زین العابدین
- عصاره قلم گوساله: ۱ الی ۲ پیمانه
- گوشت گوساله: ۲۰۰ الی ۳۰۰ گرم
- پیاز سرخ شده: ۱ پیمانه
- برنج: ۱ پیمانه
- عدس: نصف پیمانه
- ماش: نصف پیمانه
- لوبیا چشم بلبلی: نصف پیمانه
- نخود: نصف پیمانه
- لوبیا قرمز: نصف پیمانه
- زردچوبه و فلفل سیاه: ۱ قاشق غذاخوری
- دارچین: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک: ۲ قاشق چایخوری (الی ۳ قاشق چایخوری)
در میان اخبار
طرز تهیه آش امام زین العابدین
- ابتدا گوشت را در مقداری آب بپزید تا نیم پز شود. سپس آب گوشت را جدا کنید و گوشت را ریز خرد کنید.
- پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود.
- عدس، ماش، لوبیا چشم بلبلی، نخود و لوبیا قرمز را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
- برنج را به مواد اضافه کنید و تفت دهید.
- گوشت خرد شده، عصاره قلم گوساله، زردچوبه، فلفل سیاه و دارچین را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
- مقداری آب اضافه کنید و بگذارید تا مواد بپزند.
- در حین پخت، مرتب آش را هم بزنید تا ته نگیرد.
- بعد از اینکه حبوبات و برنج پختند، آش را نمک بزنید و سرو کنید.
نکاتی برای تهیه آش امام زین العابدین
- می توانید از سینه مرغ به جای گوشت گوساله استفاده کنید.
- زمان پخت آش بستگی به نوع حبوبات و گوشت استفاده شده دارد.
- اگر آش شما خیلی غلیظ شد، می توانید مقداری آب اضافه کنید.
- می توانید از چوب دارچین به جای پودر دارچین استفاده کنید و بعد از ۳ ساعت درش بیاورید، تا رنگ آش شما خفه نشه.
نوش جان!
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4vllp3