ترفند تهیه تپسی کباب | تپسی کباب یه کباب خوشمزهی کشور ترکیه که اگه یک بار درست کنی پایه ثابت غذاهات میشه
تپسی کباب یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است که به خاطر طعم بینظیر و پخت آسان در فر شناخته میشود. این غذا برای دورهمیها و مهمانیها نیز بسیار مناسب است.
عکاس: آتنا زینعلی
تپسی کباب: غذایی خوشمزه و پرطرفدار
تپسی کباب یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است که به خاطر طعم بینظیر و پخت آسان در فر شناخته میشود. این غذا برای دورهمیها و مهمانیها نیز بسیار مناسب است.
در میان اخبار
در اینجا به شما طرز تهیه تپسی کباب با گوشت چرخکرده را آموزش میدهیم:
مواد لازم:
- گوشت چرخکرده: ۱ کیلوگرم
- پیاز: ۱ تا ۲ عدد (ریز خرد شده)
- فلفل دلمه ای: ۱ عدد متوسط
- سیر: ۵ تا ۶ حبه (به دلخواه)
- نمک: به مقدار لازم
- سماق: به مقدار لازم
- پودر زیره: ½ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه: ½ قاشق چایخوری
- پاپریکا: ½ قاشق چایخوری (یا پول بیبر به مقدار لازم)
- پودر سیر: ½ قاشق چایخوری
- کره آب شده: ۴ قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری (برای داخل کباب)
- جعفری تازه: ۱ پیاله کوچک
- سبزی خشک معطر: ۱ قاشق غذاخوری (جعفری، مرزه، ترخون و ...)
- برای سس:
- رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
- آب: به مقدار لازم
طرز تهیه:
- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
- پیاز را ریز خرد کنید و با کمی روغن در تابه تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
- فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید و به پیازها اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا فلفل دلمه ای کمی نرم شود.
- سیر را رنده یا ریز خرد کنید و به مواد داخل تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید.
- گوشت چرخکرده را به مواد داخل تابه اضافه کنید و با قاشق چوبی آن را خرد کنید.
- نمک، سماق، پودر زیره، فلفل سیاه، پاپریکا و پودر سیر را به گوشت اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
- گوشت را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید تا رنگ آن تغییر کند و آب آن تبخیر شود.
- جعفری تازه را ساطوری خرد کنید و به همراه سبزی خشک معطر به گوشت اضافه کنید و مخلوط کنید.
- کف یک سینی فر را با کره آب شده چرب کنید.
- مخلوط گوشت را در سینی فر پخش کنید و به طور یکنواخت صاف کنید.
- رب گوجه فرنگی را با کمی آب مخلوط کنید تا سس رقیق شود و روی سطح کباب بریزید.
- سینی فر را به مدت ۳૦ تا ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کباب پخته و طلایی شود.
- در ۱۰ دقیقه آخر پخت، میتوانید گریل فر را روشن کنید تا روی کباب کمی برشته شود.
- تپسی کباب را از فر خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود، سپس سرو کنید.
نکات:
- میتوانید از سیبزمینی، بادمجان و یا فلفل سبز نیز در این غذا استفاده کنید.
- برای طعم قویتر، میتوانید از زعفران دمکرده نیز در سس استفاده کنید.
- اگر دوست دارید کبابتان تند باشد، میتوانید به آن فلفل قرمز نیز اضافه کنید.
- تپسی کباب را میتوانید با نان، برنج، سبزی تازه و یا ماست سرو کنید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4vpmj4
دیدگاه ها
هاذی5 ماه پیش
فقط اون قلم اول مواد اولیه را نمیدونیم چکار کنیم، حالا کاری نداریم غذاژ ترکیه ای ایرانی شد
ناشناس5 ماه پیش
تپسی کباب غذای مردم ترکیه رو میگین مال ایرانه ای دیز دیز دیز
پربیننده ترین
دیدگاه ها
هاذی5 ماه پیش
فقط اون قلم اول مواد اولیه را نمیدونیم چکار کنیم، حالا کاری نداریم غذاژ ترکیه ای ایرانی شد
ناشناس5 ماه پیش
تپسی کباب غذای مردم ترکیه رو میگین مال ایرانه ای دیز دیز دیز