ترفند تهیه چاشنی مخصوص خورش فسنجان | اینطوری خورشت قشنگ جا میافته! +ویدئو
خورش فسنجان یکی از اصیل ترین و خوشمزه ترین خورش های ایرانی است که به دلیل طعم و مزه ی خاص خود، در بسیاری از سفره های ایرانی جا خوش کرده است
کد خبر: 8794
خورش فسنجان: طعمی اصیل و به یاد ماندنی
خورش فسنجان یکی از اصیل ترین و خوشمزه ترین خورش های ایرانی است که به دلیل طعم و مزه ی خاص خود، در بسیاری از سفره های ایرانی جا خوش کرده است.
تهیه ی خورش فسنجان به نظر دشوار می رسد، اما با کمی حوصله و دقت می توانید این خورش خوشمزه را در منزل خود به راحتی تهیه کنید و از طعم و مزه ی بی نظیر آن لذت ببرید.
در این مقاله، طرز تهیه ی خورش فسنجان را به شما آموزش می دهیم که می توانید با استفاده از آن، این خورش اصیل ایرانی را به بهترین شکل ممکن بپزید.
مواد لازم:
- 500 گرم گوشت مرغ یا گوشت گوساله (به دلخواه)
- 500 گرم گردو
- 200 گرم رب انار
- 200 گرم لیمو عمانی
- 1 عدد پیاز بزرگ
- 2 حبه سیر
- 1 قاشق غذاخوری روغن مایع
- 1 قاشق غذاخوری شکر
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 1/2 پیمان آب
- زعفران (به دلخواه)
طرز تهیه:
-
آماده سازی گوشت:
- گوشت مرغ یا گوشت گوساله را به تکه های متوسط خرد کنید و به همراه 1 قاشق غذاخوری نمک و 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه در یک کاسه ی بزرگ مخلوط کنید.
- گوشت را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
-
آماده سازی گردو:
- گردوها را به صورت ریز خرد کنید و یا در آسیاب برقی پودر کنید.
- گردوهای خرد شده را در یک تابه ی بدون روغن روی حرارت ملایم تفت دهید تا کمی بو داده و طلایی رنگ شوند.
- مراقب باشید که گردوها نسوزند.
-
آماده سازی رب انار:
- رب انار را در یک کاسه ی کوچک بریزید و به آن کمی آب اضافه کنید تا رقیق تر شود.
- رب انار رقیق شده را از صافی عبور دهید تا هسته های آن جدا شوند.
-
آماده سازی لیمو عمانی:
در میان اخبار
- لیمو عمانی ها را به مدت 30 دقیقه در آب خیس کنید تا نرم شوند.
- هسته های لیمو عمانی ها را جدا کنید و پوست آنها را به صورت ریز خرد کنید.
-
پخت خورش:
- در یک قابلمه ی مناسب، روغن مایع را روی حرارت ملایم گرم کنید.
- پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و به روغن اضافه کنید.
- پیازها را به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.
- سیر را به صورت رنده شده به پیازها اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه دیگر تفت دهید.
-
اضافه کردن گوشت:
- گوشت های مزه دار شده را به پیازها و سیر اضافه کنید و به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
-
اضافه کردن گردو:
- گردوهای تفت داده شده را به گوشت اضافه کنید و به مدت 2 تا 3 دقیقه دیگر تفت دهید.
-
اضافه کردن رب انار:
- رب انار رقیق شده را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
- به خورش 1 پیمان آب اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا خورش به جوش بیاید.
-
پخت خورش:
- پس از جوش آمدن خورش، حرارت را کم کنید و درب قابلمه را ببندید.
- خورش را به مدت 1 تا 2 ساعت روی حرارت ملایم بپزید تا گوشت ها به طور کامل پخته شوند و خورش جا بیفتد.
-
اضافه کردن لیمو عمانی:
- در 30 دقیقه ی آخر پخت، لیمو عمانی های خیس شده و پوست لیمو عمانی را به خورش اضافه کنید.
- در صورت تمایل می توانید از زعفران دم کرده برای خوشرنگ تر شدن خورش استفاده کنید.
-
سرو خورش:
- پس از پخت کامل خورش، آن را با برنج و یا نان سرو کنید.
- می توانید از خلال بادام، کشمش و یا گردو برای تزیین خورش فسنجان استفاده کنید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4y9am3