خورش فسنجان | چاشنی مخصوص خورش فسنجان

ترفند تهیه چاشنی مخصوص خورش فسنجان | اینطوری خورشت قشنگ جا می‌افته! +ویدئو

خورش فسنجان یکی از اصیل ترین و خوشمزه ترین خورش های ایرانی است که به دلیل طعم و مزه ی خاص خود، در بسیاری از سفره های ایرانی جا خوش کرده است
کد خبر: 8794
ترفند تهیه چاشنی مخصوص خورش فسنجان | اینطوری خورشت قشنگ جا می‌افته! +ویدئو

خورش فسنجان: طعمی اصیل و به یاد ماندنی

خورش فسنجان یکی از اصیل ترین و خوشمزه ترین خورش های ایرانی است که به دلیل طعم و مزه ی خاص خود، در بسیاری از سفره های ایرانی جا خوش کرده است.

تهیه ی خورش فسنجان به نظر دشوار می رسد، اما با کمی حوصله و دقت می توانید این خورش خوشمزه را در منزل خود به راحتی تهیه کنید و از طعم و مزه ی بی نظیر آن لذت ببرید.

در این مقاله، طرز تهیه ی خورش فسنجان را به شما آموزش می دهیم که می توانید با استفاده از آن، این خورش اصیل ایرانی را به بهترین شکل ممکن بپزید.

مواد لازم:

  • 500 گرم گوشت مرغ یا گوشت گوساله (به دلخواه)
  • 500 گرم گردو
  • 200 گرم رب انار
  • 200 گرم لیمو عمانی
  • 1 عدد پیاز بزرگ
  • 2 حبه سیر
  • 1 قاشق غذاخوری روغن مایع
  • 1 قاشق غذاخوری شکر
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 1/2 پیمان آب
  • زعفران (به دلخواه)

طرز تهیه:

  1. آماده سازی گوشت:

    • گوشت مرغ یا گوشت گوساله را به تکه های متوسط خرد کنید و به همراه 1 قاشق غذاخوری نمک و 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه در یک کاسه ی بزرگ مخلوط کنید.
    • گوشت را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
  2. آماده سازی گردو:

    • گردوها را به صورت ریز خرد کنید و یا در آسیاب برقی پودر کنید.
    • گردوهای خرد شده را در یک تابه ی بدون روغن روی حرارت ملایم تفت دهید تا کمی بو داده و طلایی رنگ شوند.
    • مراقب باشید که گردوها نسوزند.
  3. آماده سازی رب انار:

    • رب انار را در یک کاسه ی کوچک بریزید و به آن کمی آب اضافه کنید تا رقیق تر شود.
    • رب انار رقیق شده را از صافی عبور دهید تا هسته های آن جدا شوند.
  4. آماده سازی لیمو عمانی:

    • لیمو عمانی ها را به مدت 30 دقیقه در آب خیس کنید تا نرم شوند.
    • هسته های لیمو عمانی ها را جدا کنید و پوست آنها را به صورت ریز خرد کنید.
  5. پخت خورش:

    • در یک قابلمه ی مناسب، روغن مایع را روی حرارت ملایم گرم کنید.
    • پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و به روغن اضافه کنید.
    • پیازها را به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.
    • سیر را به صورت رنده شده به پیازها اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه دیگر تفت دهید.
  6. اضافه کردن گوشت:

    • گوشت های مزه دار شده را به پیازها و سیر اضافه کنید و به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
  7. اضافه کردن گردو:

    • گردوهای تفت داده شده را به گوشت اضافه کنید و به مدت 2 تا 3 دقیقه دیگر تفت دهید.
  8. اضافه کردن رب انار:

    • رب انار رقیق شده را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
    • به خورش 1 پیمان آب اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا خورش به جوش بیاید.
  9. پخت خورش:

    • پس از جوش آمدن خورش، حرارت را کم کنید و درب قابلمه را ببندید.
    • خورش را به مدت 1 تا 2 ساعت روی حرارت ملایم بپزید تا گوشت ها به طور کامل پخته شوند و خورش جا بیفتد.
  10. اضافه کردن لیمو عمانی:

    • در 30 دقیقه ی آخر پخت، لیمو عمانی های خیس شده و پوست لیمو عمانی را به خورش اضافه کنید.
    • در صورت تمایل می توانید از زعفران دم کرده برای خوشرنگ تر شدن خورش استفاده کنید.
  11. سرو خورش:

    • پس از پخت کامل خورش، آن را با برنج و یا نان سرو کنید.
    • می توانید از خلال بادام، کشمش و یا گردو برای تزیین خورش فسنجان استفاده کنید.

منبع ویدئو




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4y9am3

پربیننده ترین




اخبار داغ