فوکاچی نوتلا | طرز تهیه فوکاچی نوتلا

ترفند تهیه فوکاچی نوتلا | یه دسر ایتالیایی که عاشقش می‌شی! +ویدئو

نوتلا فوکاچی یک نان شیرین و خوشمزه است که با پودر کاکائو و شکلات نوتلا تهیه می شود. این نان برای وعده عصرانه یا میان وعده بسیار مناسب است و به راحتی در منزل تهیه می شود.
کد خبر: 12546
ترفند تهیه فوکاچی نوتلا | یه دسر ایتالیایی که عاشقش می‌شی! +ویدئو

نوتلا فوکاچی: یک نان خوشمزه و آسان

نوتلا فوکاچی یک نان شیرین و خوشمزه است که با پودر کاکائو و شکلات نوتلا تهیه می شود. این نان برای وعده عصرانه یا میان وعده بسیار مناسب است و به راحتی در منزل تهیه می شود.

مواد لازم:

مواد لازم مقدار
آرد ۳۲۰ گرم
پودر کاکائو شیرین نشده ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۸۰ گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
آب ۱۲۰ میلی لیتر
روغن زیتون ۲۰ میلی لیتر
نمک به مقدار لازم

 

دستورالعمل:

  1. در غذاساز، آرد، پودر کاکائو، شکر، بکینگ پودر، آب، روغن زیتون و کمی نمک را اضافه کنید و همه مواد را به مدت ۳۰ تا ۴۵ ثانیه یا تا زمانی که خمیر نرمی بدست بیاید، مخلوط کنید.

  2. خمیر را روی سطح تمیزی منتقل کنید و آن را به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را به شکل دایره یا بیضی با ضخامت کم (حدود نیم سانتی‌متر) پهن کنید.

  3. فوکاچی را در تابه ای که روی حرارت متوسط گرم شده قرار دهید و به مدت ۴ تا ۵ دقیقه از هر طرف بپزید تا کمی طلایی شوند.

  4. پس از پخت، فوکاچی را از تابه خارج کرده و روی آن‌ها مقداری پودر قند بپاشید. نوش جان!

نکات:

  • برای اینکه فوکاچی شما طعم شکلاتی بیشتری داشته باشند، می توانید قبل از پخت روی آنها کمی نوتلا مالیده شود.
  • همچنین می توانید از انواع مغزها مانند فندق، گردو یا بادام خرد شده برای تزیین روی فوکاسیا استفاده کنید.
  • فوکاچی را می توان تا سه روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کرد.



کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4ykyy2

پربیننده ترین




اخبار داغ