ترفند جدا کردن کیک از قالب | دیگه لازم نیست کاغذ روغنی بخری! +ویدئو
یکی از دغدغه های رایج در پخت کیک، چسبیدن کیک به قالب و جدا نشدن آن به طور کامل است.این اتفاق می تواند ظاهر کیک را خراب کند و یا حتی باعث شود بخشی از کیک از بین برود
کد خبر: 9546
راز جدایی آسان کیک از قالب: ترفندی ساده و کاربردی!
یکی از دغدغه های رایج در پخت کیک، چسبیدن کیک به قالب و جدا نشدن آن به طور کامل است.این اتفاق می تواند ظاهر کیک را خراب کند و یا حتی باعث شود بخشی از کیک از بین برود.
در این مقاله، به بررسی یک ترفند ساده و کاربردی برای جدایی آسان کیک از قالب می پردازیم که می توانید با استفاده از آن، به راحتی کیک های خود را از قالب جدا کنید و از ظاهری زیبا و سالم لذت ببرید.
مواد لازم:
در میان اخبار
- آرد: به مقدار مساوی با کره و روغن مایع
مراحل انجام کار:
- آرد، کره و روغن مایع را به نسبت مساوی با هم مخلوط کنید.
- با استفاده از یک قلم مو یا دستتان، مخلوط آرد، کره و روغن مایع را به طور کامل به کف و دیواره های قالب خود بمالید.
- اطمینان حاصل کنید که تمام نقاط قالب به طور یکنواخت چرب شده است.
- کیک خود را طبق دستور پخت معمول داخل قالب بریزید و آن را در فر قرار دهید.
- بعد از اینکه کیک پخته شد، آن را از فر خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود.
- با استفاده از یک چاقو یا کاردک، لبه های کیک را از قالب جدا کنید.
- سپس قالب را به آرامی برگردانید و کیک را روی یک سینی یا بشقاب قرار دهید.
نکات تکمیلی:
- می توانید برای چرب کردن قالب از مخلوط آرد و کره و یا مخلوط آرد و روغن مایع به تنهایی نیز استفاده کنید.
- اگر از قالب سیلیکونی استفاده می کنید، نیازی به چرب کردن آن نیست.
- برای اینکه کیک راحت تر از قالب جدا شود، می توانید قبل از پخت، کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید.
- اگر کیک شما به قالب چسبیده است، می توانید قالب را به مدت چند ثانیه در آب گرم قرار دهید تا کیک شل شود و سپس آن را جدا کنید.
با به کارگیری این ترفند ساده، دیگر نگران چسبیدن کیک به قالب نخواهید بود و می توانید به راحتی کیک های خود را از قالب جدا کنید و از آنها لذت ببرید!
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4yrdy3