کوکو گل کلم | تهیه کوکو گل کلم

ترفند تهیه کوکو گل کلم | یه کوکوی متفاوت و گیاهی +ویدئو

کوکو گل کلم، یکی از غذاهای ساده، خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که به دلیل سهولت در تهیه و طعم فوق العاده آن، در بین خانواده ها، به خصوص در میان کودکان، جایگاه ویژه ای پیدا کرده است. این غذا به عنوان یک پیش غذا یا وعده غذایی سبک، به تنهایی یا به همراه نان، سبزی و ماست سرو می شود.
کد خبر: 9770
ترفند تهیه کوکو گل کلم | یه کوکوی متفاوت و گیاهی +ویدئو

کوکو گل کلم: طعمی دلچسب و پرخاصیت

کوکو گل کلم، یکی از غذاهای ساده، خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که به دلیل سهولت در تهیه و طعم فوق العاده آن، در بین خانواده ها، به خصوص در میان کودکان، جایگاه ویژه ای پیدا کرده است. این غذا به عنوان یک پیش غذا یا وعده غذایی سبک، به تنهایی یا به همراه نان، سبزی و ماست سرو می شود.

در این مقاله، به بررسی طرز تهیه کوکو گل کلم و نکاتی برای پخت کوکویی ترد و خوشمزه می پردازیم:

مواد لازم (برای 4 نفر):

  • 1 عدد گل کلم متوسط
  • 3 عدد تخم مرغ
  • 1/2 پیمانه آرد
  • 1/4 پیمانه پیاز رنده شده
  • 1 حبه سیر رنده شده
  • 1 قاشق غذاخوری شوید خشک
  • 1/2 قاشق چای خوری زردچوبه
  • 1/4 قاشق چای خوری نمک
  • 1/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • روغن به مقدار لازم

طرز تهیه:

  1. آماده سازی گل کلم: گل کلم را شسته و به صورت رنده یا نگینی خرد کنید.
  2. تفت دادن پیاز: در یک تابه مقداری روغن گرم کنید و پیاز رنده شده را به آن اضافه کنید. به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم و شفاف شود.
  3. اضافه کردن سیر و گل کلم: سیر رنده شده را به پیاز اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه دیگر تفت دهید. سپس گل کلم را اضافه کنید و به مدت 5 تا 7 دقیقه دیگر تفت دهید تا کمی نرم شود.
  4. اضافه کردن ادویه جات: زردچوبه، نمک و فلفل سیاه را به مواد اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
  5. آماده سازی مایه کوکو: در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ ها را به همراه آرد و شوید خشک به خوبی مخلوط کنید تا مایه ای یکدست بدست آید.
  6. اضافه کردن مواد تفت داده شده: مخلوط گل کلم و پیاز تفت داده شده را به مایه کوکو اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مواد به طور کامل مخلوط شوند.
  7. پخت کوکو: در یک تابه مقداری روغن گرم کنید. مایه کوکو را به طور مساوی در تابه بریزید و روی حرارت ملایم بپزید تا سطح زیرین کوکو سفت شود.
  8. برگرداندن کوکو: پس از اینکه سطح زیرین کوکو سفت شد، آن را به آرامی برگردانید و طرف دیگر کوکو را نیز به مدت 5 تا 7 دقیقه دیگر بپزید تا طلایی و پخته شود.
  9. سرو کوکو: کوکو گل کلم را از تابه خارج کنید و به دلخواه برش بزنید. می توانید آن را به تنهایی یا به همراه نان، سبزی و ماست سرو کنید.

نکات مهم:

  • برای اینکه کوکو گل کلم شما تردتر شود، می توانید از آرد سوخاری به جای آرد معمولی استفاده کنید.
  • اگر گل کلم شما سفت است، می توانید آن را قبل از رنده یا خرد کردن، به مدت 5 تا 10 دقیقه در آب جوش بپزید تا کمی نرم شود.
  • می توانید از سبزیجات معطر دیگری مانند جعفری یا گشنیز نیز در این غذا استفاده کنید.
  • برای طعم بهتر کوکو می توانید از 1/2 قاشق چای خوری پودر زیره یا 1 قاشق غذاخوری پنیر رنده شده به مایه کوکو اضافه کنید.
  • کوکو گل کلم را می توانید به مدت 2 تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید و قبل از سرو، آن را در فر یا مایکروویو گرم کنید.

با کمی حوصله و دقت می توانید این غذای خوشمزه و پرخاصیت را در منزل خود تهیه کنید و از طعم و عطر دلچسب آن لذت ببرید.

نوش جان!




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4yrlj3

پربیننده ترین




اخبار داغ