ترفند تهیه خورش بامیه | اگه دلت یک غذای سالم و خوشمزه میخواد بیا تا مرحله مرحله بهت یاد بدم! +ویدئو
خورش بامیه، یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی است که به دلیل طعم و مزه لذیذ و همچنین خواص فراوان، در بین مردم از جایگاه ویژهای برخوردار است.
کد خبر: 9222
طرز تهیه خورش بامیه: خورشهای خوشمزه و پرخاصیت
خورش بامیه، یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی است که به دلیل طعم و مزه لذیذ و همچنین خواص فراوان، در بین مردم از جایگاه ویژهای برخوردار است.
این خورش خوشمزه، علاوه بر اینکه میتواند به عنوان یک وعده غذایی کامل و مغذی سرو شود، برای پذیرایی از مهمانان نیز انتخابی ایدهآل است.
در این مقاله، دو روش متداول برای تهیه خورش بامیه به شما آموزش داده میشود:
روش اول: تهیه خورش بامیه با گوشت
مواد لازم:
در میان اخبار
- گوشت گوساله یا گوسفند: 500 گرم
- بامیه: 500 گرم
- پیاز: 2 عدد بزرگ
- گوجه فرنگی: 4 عدد
- رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
- سیب زمینی: 2 عدد
- لیمو عمانی: 2 عدد
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه: به مقدار لازم
- زردچوبه: به مقدار لازم
- ادویه خورش: به مقدار لازم
- روغن: به مقدار لازم
مراحل تهیه:
- آماده سازی بامیه: بامیهها را بشویید و سر و ته آنها را با چاقو بزنید. سپس با مقداری آب و نمک به مدت 30 دقیقه خیس کنید تا لعاب آنها گرفته شود.
- پخت گوشت: گوشت را به همراه مقداری پیاز خرد شده، نمک و فلفل سیاه داخل قابلمهای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. به اندازه کافی آب اضافه کنید تا گوشت بپزد.
- تفت دادن پیاز: پیاز دوم را به صورت نگینی خرد کرده و در قابلمهای جداگانه با روغن تفت دهید تا نرم و شیشهای شود.
- اضافه کردن گوجه فرنگی: گوجه فرنگیها را رنده کرده و به پیاز تفت داده شده اضافه کنید. رب گوجه فرنگی را نیز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ گوجه فرنگی باز شود.
- اضافه کردن بامیه: بامیههای خیس شده را به مخلوط گوجه فرنگی اضافه کنید و به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت دهید.
- اضافه کردن گوشت و ادویه: گوشت پخته شده را به همراه ادویه خورش و لیمو عمانی به مخلوط بامیه اضافه کنید. به اندازه کافی آب یا آب گوشت اضافه کنید تا خورش جا بیفتد.
- اضافه کردن سیب زمینی: سیب زمینیها را پوست کنده و به صورت مکعبی خرد کنید. در 30 دقیقه پایانی پخت خورش، سیب زمینیها را به خورش اضافه کنید.
- طعمدهی نهایی: در 5 دقیقه پایانی پخت خورش، نمک و فلفل آن را به دلخواه تنظیم کنید.
نکات:
- برای اینکه خورش بامیه شما لعاب بیشتری داشته باشد، میتوانید مقداری از بامیهها را جداگانه تفت داده و در اواخر پخت به خورش اضافه کنید.
- در صورت تمایل میتوانید از خلال بادام، پسته یا کشمش برای تزیین خورش بامیه استفاده کنید.
- خورش بامیه را میتوانید به همراه نان، برنج یا پلو سرو کنید.
روش دوم: تهیه خورش بامیه بدون گوشت
مواد لازم:
- بامیه: 500 گرم
- پیاز: 2 عدد بزرگ
- گوجه فرنگی: 4 عدد
- رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
- سیب زمینی: 2 عدد
- لیمو عمانی: 2 عدد
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه: به مقدار لازم
- زردچوبه: به مقدار لازم
- ادویه خورش: به مقدار لازم
- روغن: به مقدار لازم
مراحل تهیه:
- آماده سازی بامیه: بامیهها را بشویید و سر و ته آنها را با چاقو بزنید. سپس با مقداری آب و نمک به مدت 30 دقیقه خیس کنید تا لعاب آنها گرفته شود.
- تفت دادن پیاز: پیازها را به صورت نگینی خرد کرده و در قابلمهای با روغن تفت دهید تا نرم و شیشهای شوند.
- اضافه کردن گوجه فرنگی: گوجه فرنگیها را رنده کرده و به پیاز تفت داده شده اضافه کنید. رب گوجه فرنگی را نیز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ گوجه فرنگی باز شود.
- اضافه کردن بامیه: بامیههای خیس شده را به مخ
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4yrqa3