خورش بامیه | تهیه خورش بامیه

ترفند تهیه خورش بامیه | اگه دلت یک غذای سالم و خوشمزه می‌خواد بیا تا مرحله مرحله بهت یاد بدم! +ویدئو

خورش بامیه، یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی است که به دلیل طعم و مزه لذیذ و همچنین خواص فراوان، در بین مردم از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.
کد خبر: 9222
ترفند تهیه خورش بامیه | اگه دلت یک غذای سالم و خوشمزه می‌خواد بیا تا مرحله مرحله بهت یاد بدم! +ویدئو

طرز تهیه خورش بامیه: خورشه‌ای خوشمزه و پرخاصیت

خورش بامیه، یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی است که به دلیل طعم و مزه لذیذ و همچنین خواص فراوان، در بین مردم از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.

این خورش خوشمزه، علاوه بر اینکه می‌تواند به عنوان یک وعده غذایی کامل و مغذی سرو شود، برای پذیرایی از مهمانان نیز انتخابی ایده‌آل است.

در این مقاله، دو روش متداول برای تهیه خورش بامیه به شما آموزش داده می‌شود:

روش اول: تهیه خورش بامیه با گوشت

مواد لازم:

  • گوشت گوساله یا گوسفند: 500 گرم
  • بامیه: 500 گرم
  • پیاز: 2 عدد بزرگ
  • گوجه فرنگی: 4 عدد
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • سیب زمینی: 2 عدد
  • لیمو عمانی: 2 عدد
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • زردچوبه: به مقدار لازم
  • ادویه خورش: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم

مراحل تهیه:

  1. آماده سازی بامیه: بامیه‌ها را بشویید و سر و ته آنها را با چاقو بزنید. سپس با مقداری آب و نمک به مدت 30 دقیقه خیس کنید تا لعاب آنها گرفته شود.
  2. پخت گوشت: گوشت را به همراه مقداری پیاز خرد شده، نمک و فلفل سیاه داخل قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. به اندازه کافی آب اضافه کنید تا گوشت بپزد.
  3. تفت دادن پیاز: پیاز دوم را به صورت نگینی خرد کرده و در قابلمه‌ای جداگانه با روغن تفت دهید تا نرم و شیشه‌ای شود.
  4. اضافه کردن گوجه فرنگی: گوجه فرنگی‌ها را رنده کرده و به پیاز تفت داده شده اضافه کنید. رب گوجه فرنگی را نیز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ گوجه فرنگی باز شود.
  5. اضافه کردن بامیه: بامیه‌های خیس شده را به مخلوط گوجه فرنگی اضافه کنید و به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت دهید.
  6. اضافه کردن گوشت و ادویه: گوشت پخته شده را به همراه ادویه خورش و لیمو عمانی به مخلوط بامیه اضافه کنید. به اندازه کافی آب یا آب گوشت اضافه کنید تا خورش جا بیفتد.
  7. اضافه کردن سیب زمینی: سیب زمینی‌ها را پوست کنده و به صورت مکعبی خرد کنید. در 30 دقیقه پایانی پخت خورش، سیب زمینی‌ها را به خورش اضافه کنید.
  8. طعم‌دهی نهایی: در 5 دقیقه پایانی پخت خورش، نمک و فلفل آن را به دلخواه تنظیم کنید.

نکات:

  • برای اینکه خورش بامیه شما لعاب بیشتری داشته باشد، می‌توانید مقداری از بامیه‌ها را جداگانه تفت داده و در اواخر پخت به خورش اضافه کنید.
  • در صورت تمایل می‌توانید از خلال بادام، پسته یا کشمش برای تزیین خورش بامیه استفاده کنید.
  • خورش بامیه را می‌توانید به همراه نان، برنج یا پلو سرو کنید.

روش دوم: تهیه خورش بامیه بدون گوشت

مواد لازم:

  • بامیه: 500 گرم
  • پیاز: 2 عدد بزرگ
  • گوجه فرنگی: 4 عدد
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • سیب زمینی: 2 عدد
  • لیمو عمانی: 2 عدد
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • زردچوبه: به مقدار لازم
  • ادویه خورش: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم

مراحل تهیه:

  1. آماده سازی بامیه: بامیه‌ها را بشویید و سر و ته آنها را با چاقو بزنید. سپس با مقداری آب و نمک به مدت 30 دقیقه خیس کنید تا لعاب آنها گرفته شود.
  2. تفت دادن پیاز: پیازها را به صورت نگینی خرد کرده و در قابلمه‌ای با روغن تفت دهید تا نرم و شیشه‌ای شوند.
  3. اضافه کردن گوجه فرنگی: گوجه فرنگی‌ها را رنده کرده و به پیاز تفت داده شده اضافه کنید. رب گوجه فرنگی را نیز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ گوجه فرنگی باز شود.
  4. اضافه کردن بامیه: بامیه‌های خیس شده را به مخ



کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4yrqa3

پربیننده ترین




اخبار داغ