ترفند درست کردن پنیر خانگی با کیفیت و سریع | از وقتی مادربزرگم این پنیر رو یادم داد، دیگه پنیر نخریدم+ویدئو
درست کردن پنیر خانگی با شیر و سرکه سفید یک روش ساده و آسان است که میتوانید در خانه انجام دهید. این پنیر طعمی ملایم و خامهای دارد و میتوانید آن را در سالاد، ساندویچ یا به تنهایی سرو کنید.
کد خبر: 353
درست کردن پنیر خانگی با شیر و سرکه سفید یک روش ساده و آسان است که میتوانید در خانه انجام دهید. این پنیر طعمی ملایم و خامهای دارد و میتوانید آن را در سالاد، ساندویچ یا به تنهایی سرو کنید.
مواد لازم:
- شیر: 1 لیتر
- سرکه سفید: 1/4 پیمانه
- نمک: 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
در میان اخبار
- شیر را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط قرار دهید.
- وقتی شیر جوشید، حرارت را کم کنید و به مدت 5 دقیقه بجوشانید.
- سرکه سفید را به شیر اضافه کنید و هم بزنید.
- حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید شیر به مدت 5 دقیقه بماند تا ببرد.
- یک پارچه نخی تمیز را در یک آبکش قرار دهید.
- مخلوط شیر و سرکه را در آبکش بریزید و آب آن را بگیرید.
- پارچه را ببندید و آن را آویزان کنید تا آب اضافی آن خارج شود.
- پنیر را به مدت 24 ساعت در دمای اتاق بگذارید تا سفت شود.
- پنیر را به صورت دلخواه برش دهید و سرو کنید.
نکات:
- برای اینکه پنیر شما طعم بهتری داشته باشد، میتوانید به آن کمی ادویه اضافه کنید. برخی از ادویههای مناسب برای پنیر عبارتند از: نمک، فلفل، آویشن، پونه کوهی و ریحان.
- اگر میخواهید پنیر شما سفتتر شود، میتوانید آن را در یخچال قرار دهید.
- پنیر خانگی را میتوانید تا 2 هفته در یخچال نگهداری کنید.
- هنگام کار با شیر گرم، حتما از دستکش استفاده کنید.
- برای جلوگیری از کپک زدن پنیر، آن را در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.
منبع ویدئو: رستا لایف
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/52aok4
دیدگاه ها
یک سال پیش
احسنت
پربیننده ترین
دیدگاه ها
یک سال پیش
احسنت