ترفند رنده کردن سیب زمینی بدون سوختن دست | همهی عمر سیب زمینی رو با روش اشتباهی رنده کردی+ویدئو
رنده کردن سیب زمینی های داغ، همیشه معضل بزرگی برای آشپزها است. برای رنده کردن سیب زمینی بدون سوختن دست با کمک توری، میتوانید از روش زیر استفاده کنید:
سیب زمینی ها را بشویید و پوست آنها را بگیرید.
سیب زمینیها را به صورت نصف یا چهار قسمت برش دهید.
یک توری فلزی یا پلاستیکی با سوراخهای ریز را روی یک کاسه قرار دهید.
سیب زمینیها را روی توری قرار دهید و با دست یا پشت قاشق روی آنها فشار دهید تا سیب زمینیها از توری رد شوند.
سیب زمینیهای رنده شده را برای تهیه غذا مورد نظر استفاده کنید.
در میان اخبار
- ترفند تهیه کیک ردولوت | این کیک خوشگلو حتما درستش کن +ویدئو
- ترفند تهیه پاستا پستو | این پاستای خوش طعمو از دست نده +ویدئو
- ترفند تهیه املت اسپانیایی | یه غذای ساده و متفاوت که عاشقش میشی!
- ترفند باز کردن قفل با ناخنگیر | با این ترفند هر قفلی رو به راحتی و بدون کلید باز کن+ویدئو
- ترفند تهیه شیرینی گل نوتلا | این شیرینی انقدر راحت درست میشه که فکرشم نمیکنی! +ویدئو
نکات:
برای اینکه سیب زمینیها به صورت یکنواخت رنده شوند، بهتر است از سیب زمینیهای سفت استفاده کنید.
اگر سیب زمینیها خیلی بزرگ باشند، ممکن است از توری رد نشوند. در این صورت، میتوانید سیب زمینیها را به قطعات کوچکتر برش دهید.
اگر دست شما به هر دلیلی سوخت، بلافاصله آن را با آب سرد بشویید.
منبع ویدئو: ابده جالب