درست کردن ژامبون تنوری | درست کردن ژامبون تنوری به سبک پیتزا چمن
ترفند درست کردن ژامبون تنوری به سبک پیتزا چمن | خودت توی خونه این ژامبون تنوری خوشمزه و نوستالژیک رو درست کن+ویدئو
ترفند درست کردن ژامبون تنوری به سبک چمن نیاوران
رستوران پیتزا چمن نیاوران یکی از قدیمی ترین و محبوب ترین رستوران های فست فود در تهران است. این رستوران در منطقه نیاوران تهران واقع شده است و به دلیل کیفیت بالای غذاهای خود، به ویژه ژامبون تنوری و پیتزاهای خوشمزه اش، شهرت دارد.
پیتزا چمن نیاوران انواع مختلفی از پیتزا را در منوی خود دارد که از جمله آنها می توان به پیتزا مارگاریتا، پیتزا پپرونی، پیتزا قارچ و پیتزا سبزیجات اشاره کرد. این رستوران همچنین انواع مختلفی از ساندویچ، سالاد و نوشیدنی را نیز در منوی خود دارد.
محیط رستوران پیتزا چمن نیاوران ساده و دنج است و فضایی خانوادگی دارد. این رستوران همچنین دارای فضای بیرونی نیز است که در فصل های گرم سال می توان از آن استفاده کرد.
ژامبون تنوری چمن برای نوستالژیبازها عطر و طعم دلپذیر و تکرار نشدنی دارد که هر جایی پیدا نمیشود. در این مطلب به شما یاد میدهیم چطور خودتان در خانه ژامبون تنوری به سبک چمن درست کنید و لذت ببرید.
مواد لازم:
در میان اخبار
- 2 عدد نان باگت
- 100 گرم سس قرمز
- 100 گرم سس سفید
- 200 گرم پنیر پیتزا
- 100 گرم چیپس خلالی
- 10 ورق ژامبون گوشت یا مرغ
- 5 ورق گوجه فرنگی
طرز تهیه:
- نان باگت ها را از وسط نصف کنید.
- کف نان باگت ها را با فویل بپوشانید.
- یک لایه سس قرمز روی نان باگت ها بمالید.
- 6-7 ورق ژامبون روی سس قرار دهید.
- یک لایه سس سفید روی ژامبون ها بمالید.
- 5 ورق گوجه فرنگی روی سس قرار دهید.
- پنیر پیتزا را روی نان باگت ها بریزید.
- نان باگت ها را در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15-20 دقیقه قرار دهید تا پنیر پیتزا ذوب شود و طلایی شود.
- دو طرف نان باگت ها را روی هم قرار دهید و برش بزنید.
نکات:
- می توانید از انواع سس دلخواه خود استفاده کنید.
- می توانید از انواع سبزیجات مانند فلفل دلمه ای، قارچ، هویج و زیتون نیز در تهیه ژامبون تنوری استفاده کنید.
- برای اینکه ژامبون تنوری شما ترد شود، می توانید قبل از قرار دادن آن در فر، به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید.
ترفندهای تهیه ژامبون تنوری:
- برای اینکه ژامبون تنوری شما طعم و بافت بهتری داشته باشد، می توانید از نان باگت تازه استفاده کنید.
- برای اینکه ژامبون تنوری شما ترد شود، می توانید قبل از قرار دادن آن در فر، به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید.
- می توانید از انواع سبزیجات مانند فلفل دلمه ای، قارچ، هویج و زیتون نیز در تهیه ژامبون تنوری استفاده کنید. این کار باعث می شود که ژامبون شما طعم و رنگ بهتری داشته باشد.
ترفند تو برای درست کردن ژامبون تنوری چیه؟
برامون بنویس
دیدگاه ها
عالی ممنون
پربیننده ترین
دیدگاه ها
عالی ممنون