ترفند درست کردن خیارشور یک روزه | چند ساعته خیارشور جاافتاده درست کن+ویدئو
اگر اهل درست کردن ترشیجات و خیارشور هستید پس حتما این مطلب را تا انتها دنبال کنید در ادامه برای اطلاع از ترفند درست کردن خیارشور یک روزه با ما همراه باشید.
خیارشور یکی از محبوبترین چاشنیهای ایرانی است که در کنار انواع غذاها سرو میشود. خیارشور خانگی طعم و بوی بهتری نسبت به خیارشور صنعتی دارد و میتوان آن را به راحتی در خانه تهیه کرد.
مواد لازم برای تهیه خیارشور خانگی
خیار: ۱ کیلوگرم
سرکه: ۱ لیتر نمک: ۱۰۰ گرم
شکر: ۵۰ گرم سیر: ۴-۵ حبه
فلفل سبز تند: ۳-۴ عدد ترخون: ۱ دسته
در میان اخبار
- ترفند تهیه خوراک بامیه با گوشت | یه غذای محبوب خاورمیانه که عاشقش میشی!
- ترفند تهیه پاستا فلفل دلمهای | اگه دنبال یه طعم جدید از پاستایی حتما این پاستای فلفل دلمه رو درست کن +ویدئو
- ترفند تهیه حلیم بادمجان | یه حلیم بادمجون خوشمزه تر از بیرون واسه مهمونیاتون درست کن +ویدئو
- ترفند تهیه دمپختک | بیا طرز تهیه یه غذاهای سنتی و محبوب ایرانی رو بهت بگم!
- ترفند تهیه سمبوسه | دیگه سمبوسه تکراری درست نکن حتما این مدلی درست کن عاشقش میشی +ویدئو
طرز تهیه خیارشور خانگی
۱. خیارها را بشویید و خشک کنید. سپس، خیارها را به صورت حلقهای یا خلالی خرد کنید.۲. سیر را پوست بگیرید و خرد کنید. فلفل سبز تند را نیز به صورت حلقهای خرد کنید.۳. یک شیشه تمیز و خشک را آماده کنید. خیارها، سیر، فلفل سبز تند و ترخون را در شیشه بریزید.۴. در یک قابلمه، سرکه، نمک و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. سپس، مخلوط سرکه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود.۵. مخلوط سرکه سرد را به خیارها اضافه کنید. درب شیشه را محکم ببندید و شیشه را در یخچال قرار دهید.
نکاتی برای تهیه خیارشور خانگی
برای تهیه خیارشور خانگی، از خیارهای ترد و سفت استفاده کنید.
خیارها را قبل از خرد کردن، به خوبی بشویید. شیشهای که برای تهیه خیارشور استفاده میکنید، باید تمیز و خشک باشد.
اگر میخواهید خیارشور شما زودتر آماده شود، میتوانید از سرکه سفید استفاده کنید.* خیارشورها را در یخچال نگهداری کنید.
منبع: اعظم کوکینگ