مربای شیر | درست کردن مربای شیر

ترفند درست کردن مربای شیر | به جای نوتلا این مربا رو برای بچه‌ها درست کن که خیلی مفیدتره+ویدئو

مربای شیر یک دسر خوشمزه است که از شیر، شکر، و زعفران تهیه می‌شو و با نام شیرعسلی هم شناخته می‌شود. این مربا دارای طعمی شیرین و دلچسب است و به عنوان یک میان وعده یا دسر می‌توان از آن استفاده کرد.
کد خبر: 384
ترفند درست کردن مربای شیر | به جای نوتلا این مربا رو برای بچه‌ها درست کن که خیلی مفیدتره+ویدئو

ترفند درست کردن مربای شیر

مربای شیر یک دسر خوشمزه است که از شیر، شکر، و زعفران تهیه می‌شو و با نام شیرعسلی هم شناخته می‌شود. این مربا دارای طعمی شیرین و دلچسب است و به عنوان یک میان وعده یا دسر می‌توان از آن استفاده کرد.

مواد لازم:

  • 1 لیتر شیر پرچرب
  • 1 کیلوگرم شکر
  • 1 قاشق چایخوری زعفران دم کرده

طرز تهیه:

  1. شیر را در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
  2. شکر را به شیر اضافه کنید و هم بزنید تا شکر حل شود.
  3. زعفران دم کرده را به شیر اضافه کنید و هم بزنید.
  4. حرارت را کم کنید و اجازه دهید مربا به مدت 3-4 ساعت بجوشد و قوام بیاید.
  5. در حین جوشیدن، مرتب مربا را هم بزنید تا ته نگیرد.
  6. پس از اینکه مربا قوام گرفت، آن را از روی حرارت بردارید و در ظرف‌های مناسب بریزید.

نکات:

  • برای اینکه مربا غلیظ‌تر شود، می‌توانید آن را برای مدت بیشتری بجوشانید.
  • برای اینکه مربا رنگ بهتری داشته باشد، می‌توانید از شیره انگور یا گلاب نیز استفاده کنید.
  • برای اینکه مربا طعم بهتری داشته باشد، می‌توانید از خلال بادام، خلال پسته، یا پودر هل نیز استفاده کنید.
  • برای اینکه مربای شیر شما خوشمزه‌تر شود، از شیر پرچرب استفاده کنید.
  • شکر را به تدریج به شیر اضافه کنید تا مربا شیرینی دلخواه شما را داشته باشد.
  • برای اینکه مربا طعم بهتری داشته باشد، از زعفران دم کرده غلیظ استفاده کنید.
  • مربا را روی حرارت ملایم بجوشانید تا شکر آن به خوبی حل شود و مربا ته نگیرد.
  • در حین جوشیدن، مرتب مربا را هم بزنید تا ته نگیرد.
  • پس از اینکه مربا قوام گرفت، آن را از روی حرارت بردارید و در ظرف‌های مناسب بریزید.

امیدوارم این ترفندها به شما کمک کند تا مربای شیر خوشمزه‌ای تهیه کنید.

 

منبع ویدئو: لاولی هوم




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/m2lk74

پربیننده ترین




اخبار داغ



دیدگاه ها


سارایک سال پیش

جالب بود

ناشناسیک سال پیش

مزخرفه همون شیر عسله با زعفرون این اشغالارو درست نکنین بگید ما اشپزیم عه عه

الهامیک سال پیش

مطمئنی بکینگ پودر نیاز داره؟تا اون جا که من میدونم بکینگ پودر برای پف دادن به کیکه.

مریمیک سال پیش

بااین حجم ازشکربچه ام دیابت میگیره تروخدااین چیه آموزش می‌دین نوتلای بادوم زمینی درست کنیم خیلی مفیدتره