ترفند درست کردن مربای شیر | به جای نوتلا این مربا رو برای بچهها درست کن که خیلی مفیدتره+ویدئو
ترفند درست کردن مربای شیر
مربای شیر یک دسر خوشمزه است که از شیر، شکر، و زعفران تهیه میشو و با نام شیرعسلی هم شناخته میشود. این مربا دارای طعمی شیرین و دلچسب است و به عنوان یک میان وعده یا دسر میتوان از آن استفاده کرد.
مواد لازم:
- 1 لیتر شیر پرچرب
- 1 کیلوگرم شکر
- 1 قاشق چایخوری زعفران دم کرده
طرز تهیه:
- شیر را در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
- شکر را به شیر اضافه کنید و هم بزنید تا شکر حل شود.
- زعفران دم کرده را به شیر اضافه کنید و هم بزنید.
- حرارت را کم کنید و اجازه دهید مربا به مدت 3-4 ساعت بجوشد و قوام بیاید.
- در حین جوشیدن، مرتب مربا را هم بزنید تا ته نگیرد.
- پس از اینکه مربا قوام گرفت، آن را از روی حرارت بردارید و در ظرفهای مناسب بریزید.
در میان اخبار
- ترفند تهیه زرشک پلو کارمندی فوری | اگه هوس زرشک پلو کردی اما وقت پختنش رو نداری این مدلیش رو امتحان کن! +ویدئو
- ترفند تهیه کباب تابهای دو رنگ | یک غذای ساده و خوشمزه که میتونی برای دورهمی ها درست کنی! +ویدئو
- ترفند تشخیص بیماریهای بدن از رنگهای مختلف زبان | اگه این نشونه هارو داری به هیچ وجه نباید قهوه بخوری!
- ترفند ساده برای رفع گرفتگی بینی | بیا تا روش ماساژ درمانی رو بهت یاد بدم!
- ترفند تازه نگه داشتن موادغذایی یخچال با دستمال توالت | عقل جن هم به این ترفند نمیرسه!
نکات:
- برای اینکه مربا غلیظتر شود، میتوانید آن را برای مدت بیشتری بجوشانید.
- برای اینکه مربا رنگ بهتری داشته باشد، میتوانید از شیره انگور یا گلاب نیز استفاده کنید.
- برای اینکه مربا طعم بهتری داشته باشد، میتوانید از خلال بادام، خلال پسته، یا پودر هل نیز استفاده کنید.
- برای اینکه مربای شیر شما خوشمزهتر شود، از شیر پرچرب استفاده کنید.
- شکر را به تدریج به شیر اضافه کنید تا مربا شیرینی دلخواه شما را داشته باشد.
- برای اینکه مربا طعم بهتری داشته باشد، از زعفران دم کرده غلیظ استفاده کنید.
- مربا را روی حرارت ملایم بجوشانید تا شکر آن به خوبی حل شود و مربا ته نگیرد.
- در حین جوشیدن، مرتب مربا را هم بزنید تا ته نگیرد.
- پس از اینکه مربا قوام گرفت، آن را از روی حرارت بردارید و در ظرفهای مناسب بریزید.
امیدوارم این ترفندها به شما کمک کند تا مربای شیر خوشمزهای تهیه کنید.
منبع ویدئو: لاولی هوم
دیدگاه ها
جالب بود
مزخرفه همون شیر عسله با زعفرون این اشغالارو درست نکنین بگید ما اشپزیم عه عه
مطمئنی بکینگ پودر نیاز داره؟تا اون جا که من میدونم بکینگ پودر برای پف دادن به کیکه.
بااین حجم ازشکربچه ام دیابت میگیره تروخدااین چیه آموزش میدین نوتلای بادوم زمینی درست کنیم خیلی مفیدتره
پربیننده ترین
اخبار داغ
دیدگاه ها
جالب بود
مزخرفه همون شیر عسله با زعفرون این اشغالارو درست نکنین بگید ما اشپزیم عه عه
مطمئنی بکینگ پودر نیاز داره؟تا اون جا که من میدونم بکینگ پودر برای پف دادن به کیکه.
بااین حجم ازشکربچه ام دیابت میگیره تروخدااین چیه آموزش میدین نوتلای بادوم زمینی درست کنیم خیلی مفیدتره