درست کردن رب انار | درست کردن رب انار در خانه

ترفند درست کردن رب انار در خانه | درست کردن رب انار راحت‌تر از اون چیزیه که فکرش رو می‌کنی+ویدئو

درست کردن رب انار در خانه کار چندان سختی نیست، اما نکاتی وجود دارد که رعایت آنها می‌تواند باعث شود رب انار شما خوشمزه‌تر و ماندگارتر شود.
نویسنده: ساره شعبانی پور
کد خبر: 208
رب انار خانگی غلیظ

درست کردن رب انار در خانه کار چندان سختی نیست، اما نکاتی وجود دارد که رعایت آنها می‌تواند باعث شود رب انار شما خوشمزه‌تر و ماندگارتر شود.

 

  • از انارهای ترش و رسیده استفاده کنید. انارهای ترش باعث می‌شوند رب شما طعم بهتری داشته باشد. انارهای رسیده نیز آب بیشتری دارند و رب شما غلیظ‌تر خواهد شد.
  • انارها را دانه کنید. برای دانه کردن انار، می‌توانید از دستگاه دانه‌گیر انار استفاده کنید. اگر دستگاه دانه‌گیر ندارید، می‌توانید انارها را از وسط نصف کنید و دانه‌ها را با قاشق یا دست خارج کنید.
  • آب انارها را بگیرید. می‌توانید از آبمیوه‌گیری یا مخلوط‌کن برای گرفتن آب انارها استفاده کنید. اگر آبمیوه‌گیری ندارید، می‌توانید آب انارها را با دست بگیرید. برای این کار، انارهای دانه‌شده را در یک پارچه توری بریزید و با فشار دست، آب آنها را بگیرید.
  • آب انار را بجوشانید. آب انار را در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. اجازه دهید آب انار به جوش آید و سپس شعله را کم کنید و اجازه دهید به مدت 2-3 ساعت بجوشد. در حین جوشیدن، کف روی آب انار را با قاشق جمع کنید.
  • رب انار را صاف کنید. بعد از اینکه آب انار به اندازه کافی غلیظ شد، آن را از صافی رد کنید تا پوست و هسته‌های آن جدا شوند.
  • رب انار را در شیشه‌های تمیز و خشک بریزید. رب انار را در شیشه‌های تمیز و خشک بریزید و درب آنها را محکم ببندید. رب انار را در جای خنک و تاریک نگهداری کنید.

نکات اضافی

  • برای اینکه رب انار شما غلیظ‌تر شود، می‌توانید آن را در فر بپزید. برای این کار، رب انار را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. اجازه دهید رب انار به جوش آید و سپس شعله را خاموش کنید. رب انار را در یک ظرف پیرکس بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 150 درجه سانتیگراد به مدت 2-3 ساعت قرار دهید. در حین پخت، رب انار را هر 30 دقیقه یک بار هم بزنید تا ته نگیرد.
  • برای اینکه رب انار شما رنگ تیره‌تری داشته باشد، می‌توانید به آن کمی زعفران اضافه کنید.
  • اگر می‌خواهید رب انار شما خوشمزه‌تر شود، می‌توانید به آن کمی نمک و فلفل اضافه کنید.

امیدوارم این ترفندها به شما کمک کند تا رب انار خوشمزه‌ای در خانه درست کنید.

منبع ویدئو: فمیلی شربت خوری




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/v3ep92

پربیننده ترین




اخبار داغ



دیدگاه ها


عباسعلی حاج قاسمییک سال پیش

یک طرفند خفن بهت یاد بدم که در گرفتن رب انار کمک می‌کنه وگوشت انار هم کامل استفاده میشه انار هارا که دون کردی بریز توقابلمه وحدود نیم ساعت بپز بعد با یک همزن یا گوشت کوب برقی خوب بهم بزن دانه‌های انار جدا میشه آنرا صاف کن وبپز بهمین راحتی

فاطمهیک سال پیش

نیم ساعت آب بیزبونوبازکنیم تاسینک بازبشه لوله بازکنی بیاریم که بهتره

امیدیک سال پیش

این رب انار چرا قرمزه؟؟ رب انار باید سیاه باشه و رازش فقط تو گیلان هستش عشقاااااا