ترفند درست کردن رب فلفل دلمهای | این رب مثل نمک برای غذاهات واجبه+ویدئو
رب فلفل دلمهای یک چاشنی خوشمزه و پرکاربرد است که میتوان آن را به تنهایی یا به همراه سایر چاشنیها برای طعمدار کردن انواع غذاها استفاده کرد. درست کردن رب فلفل دلمهای در خانه کار چندان سختی نیست، اما به چند ترفند نیاز دارد تا رب شما خوشمزه و خوش رنگ شود.
کد خبر: 490
رب فلفل دلمهای یک چاشنی خوشمزه و پرکاربرد است که میتوان آن را به تنهایی یا به همراه سایر چاشنیها برای طعمدار کردن انواع غذاها استفاده کرد. درست کردن رب فلفل دلمهای در خانه کار چندان سختی نیست، اما به چند ترفند نیاز دارد تا رب شما خوشمزه و خوش رنگ شود.
مواد لازم برای تهیه رب فلفل دلمهای:
- 5 عدد فلفل دلمهای قرمز
- 1 عدد فلفل دلمهای زرد
- 1 عدد فلفل دلمهای سبز
- 1 عدد پیاز بزرگ
- 2 حبه سیر
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
در میان اخبار
طرز تهیه رب فلفل دلمهای:
- فلفل دلمهایها را بشویید و پوست آنها را بگیرید.
- فلفل دلمهایها را به صورت نگینی خرد کنید.
- پیاز را پوست بگیرید و خرد کنید.
- سیر را پوست بگیرید و رنده کنید.
- روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید.
- پیاز خرد شده را در روغن زیتون تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
- سیر رنده شده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود.
- فلفل دلمهایهای خرد شده را به پیاز و سیر اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند.
- نمک و فلفل سیاه را به مقدار لازم اضافه کنید و هم بزنید.
- حرارت را کم کنید و اجازه دهید فلفل دلمهایها به مدت 30 دقیقه بپزند تا آب آنها کشیده شود.
- فلفل دلمهایهای پخته شده را در یک مخلوطکن بریزید و به صورت پوره درآورید.
- پوره فلفل دلمهای را از صافی رد کنید تا پوست و تخمهای آن جدا شوند.
- رب فلفل دلمهای را در یک شیشه تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
- برای اینکه رب فلفل دلمهای شما خوشرنگ شود، از فلفل دلمهایهای قرمز رسیده استفاده کنید.
- برای اینکه رب فلفل دلمهای شما غلیظ شود، آن را به مدت طولانیتری بپزید.
- برای اینکه رب فلفل دلمهای شما طعم بهتری داشته باشد، میتوانید به آن کمی رب گوجه فرنگی، ادویهجات یا سبزیجات معطر اضافه کنید.
- برای اینکه رب فلفل دلمهای شما ماندگاری بیشتری داشته باشد، میتوانید آن را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بجوشانید تا آب اضافی آن تبخیر شود. سپس رب را در یک شیشه تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
- برای جلوگیری از مسمومیت غذایی، فلفل دلمهایها را قبل از استفاده به خوبی بشویید.
- اگر از رب گوجه فرنگی در تهیه رب فلفل دلمهای استفاده میکنید، حتماً از رب گوجه فرنگی خانگی استفاده کنید.
- رب فلفل دلمهای را در ظروف تمیز و خشک نگهداری کنید.
-
با رعایت نکات بالا، میتوانید رب فلفل دلمهای خوشمزه و خوش رنگی در خانه تهیه کنید.
منبع ویدئو: پلاس مگ
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/y2rnw4
دیدگاه ها
یک سال پیش
🪳🪰🪱🦠🕷🦂🦟
پربیننده ترین
دیدگاه ها
یک سال پیش
🪳🪰🪱🦠🕷🦂🦟