نان بادکنکی | تهیه نان بادکنکی

ترفند تهیه نان بادکنکی | صبح به صبح خودت تو خونه نان درست کن! +ویدئو

نان بادکنکی یکی از نان های محبوب و پرطرفدار است که به دلیل بافت پفکی و ظاهری جذاب، می تواند زینت بخش سفره ی صبحانه شما باشد. این نان را می توان به راحتی در منزل و با مواد اولیه ی ساده تهیه کرد
کد خبر: 9498
ترفند تهیه نان بادکنکی | صبح به صبح خودت تو خونه نان درست کن! +ویدئو

نان بادکنکی: یک صبحانه ی خوشمزه و پرطرفدار!

نان بادکنکی یکی از نان های محبوب و پرطرفدار است که به دلیل بافت پفکی و ظاهری جذاب، می تواند زینت بخش سفره ی صبحانه شما باشد. این نان را می توان به راحتی در منزل و با مواد اولیه ی ساده تهیه کرد.

در این مقاله، به بررسی طرز تهیه ی نان بادکنکی به صورت مرحله به مرحله می پردازیم:

مواد لازم:

  • آرد قنادی یا گندم: 5 لیوان فرانسوی دسته دار
  • آب گرم: 1 لیوان فرانسوی
  • شیر ولرم: 1 لیوان فرانسوی
  • نمک: 1 قاشق غذاخوری
  • خمیر مایه فوری: 1 قاشق غذاخوری سرخالی (معادل 10 گرم)

مراحل تهیه:

  1. آرد و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
  2. آب گرم، شیر ولرم و خمیر مایه فوری را به مخلوط آرد و نمک اضافه کنید.
  3. با استفاده از خمیرزن یا دست، به مدت 10 دقیقه ورز دهید تا خمیری منسجم و نچسب به دست بیاید.
  4. روی خمیر را با پارچه ای تمیز بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید.
  5. بعد از 30 دقیقه استراحت، از خمیر به اندازه ی یک گردو بردارید و به شکل توپ درآورید.
  6. توپ های خمیر را روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده است قرار دهید.
  7. روی توپ های خمیر را با پارچه ای تمیز بپوشانید و به مدت 10 دقیقه دیگر استراحت دهید.
  8. در یک قابلمه روغن را داغ کنید. حرارت روغن باید نسبتا زیاد باشد.
  9. توپ های خمیر را به طور جداگانه در روغن داغ سرخ کنید تا پف کنند و به رنگ طلایی درآیند.
  10. نان های بادکنکی را از روغن خارج کنید و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
  11. نان های بادکنکی را می توانید با پودر قند، عسل یا مربا سرو کنید.

نکات تکمیلی:

  • می توانید از آرد نان فانتزی به جای آرد قنادی یا گندم استفاده کنید.
  • اگر خمیر مایه فوری ندارید، می توانید از 2 قاشق غذاخوری خمیر مایه معمولی و 1 قاشق غذاخوری شکر استفاده کنید.
  • برای اینکه نان های بادکنکی پفکی تر شوند، می توانید از 1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر به خمیر اضافه کنید.
  • می توانید نان های بادکنکی را به صورت گرم یا سرد سرو کنید.
  • نان های بادکنکی را می توانید تا 2 روز در ظرف دربسته در دمای محیط نگهداری کنید.

امیدواریم با استفاده از این دستور پخت بتوانید نان بادکنکی را به بهترین شکل تهیه کنید و از طعم و بافت بی نظیر آن لذت ببرید!

نوش جان!

منبع ویدئو




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/27bwn3

پربیننده ترین




اخبار داغ