طرز تهیه لازانیا با سس خامه | لازانیا رو با این سس بپزی دیگه سمت بشامل نمیری +ویدئو
لازانیا، با لایههای لذیذ از پاستا، سس گوشت و پنیر، یک غذای ایتالیایی محبوب است که در سراسر جهان طرفداران زیادی دارد. سس خامه جایگزینی خوشمزه و پرطرفدار برای سس بشامل سنتی در تهیه لازانیا است و طعمی لطیف و دلچسب به این غذا میبخشد. در این مقاله، دستور پخت لازانیای خوشمزه با سس خامه را به شما ارائه میدهیم که میتواند سفره شما را در هر مناسبتی مزین کند
کد خبر: 11984
لازانیا با سس خامه: طعمی دلچسب و بافتی لطیف
لازانیا، با لایههای لذیذ از پاستا، سس گوشت و پنیر، یک غذای ایتالیایی محبوب است که در سراسر جهان طرفداران زیادی دارد. سس خامه جایگزینی خوشمزه و پرطرفدار برای سس بشامل سنتی در تهیه لازانیا است و طعمی لطیف و دلچسب به این غذا میبخشد. در این مقاله، دستور پخت لازانیای خوشمزه با سس خامه را به شما ارائه میدهیم که میتواند سفره شما را در هر مناسبتی مزین کند.
مواد لازم:
برای مواد گوشتی:
- 500 گرم گوشت چرخ کرده
- 1 عدد پیاز بزرگ، خرد شده
- 2 حبه سیر، رنده شده
- 1 عدد فلفل دلمه ای، نگینی خرد شده
- 200 گرم قارچ، ورقه شده
- 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- 1 قاشق چای خوری فلفل قرمز
- 1 قاشق چای خوری آویشن یا اورگانو
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- 1 عدد برگ بو (اختیاری)
برای سس خامه:
- 50 گرم کره
- 50 گرم آرد
- 2 تا 3 لیوان شیر
- 1 پاکت خامه صبحانه
- 1/4 قاشق چای خوری جوز هندی
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
مواد لازم دیگر:
- ورق لازانیا به مقدار لازم
- پنیر پیتزا به مقدار لازم
دستور پخت:
1. آماده سازی مواد گوشتی:
در میان اخبار
- در یک قابلمه بزرگ، روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید.
- پیاز خرد شده را اضافه کنید و به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
- سیر رنده شده را اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه دیگر تفت دهید تا معطر شود.
- گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و به مدت 5 تا 7 دقیقه دیگر تفت دهید تا قهوهای رنگ شود.
- فلفل دلمه ای نگینی خرد شده و قارچ ورقه شده را اضافه کنید و به مدت 5 تا 7 دقیقه دیگر تفت دهید تا نرم شوند.
- رب گوجه فرنگی، فلفل قرمز، آویشن یا اورگانو، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
- 1 لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و به جوش بیاورید. سپس حرارت را کم کنید، درب قابلمه را بگذارید و به مدت 30 دقیقه بپزید تا سس گوشت غلیظ شود.
2. آماده سازی سس خامه:
- در یک قابلمه دیگر، کره را روی حرارت متوسط ذوب کنید.
- آرد را به کره اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه تفت دهید تا خمیری شود.
- شیر را به تدریج به مخلوط آرد و کره اضافه کنید و به طور مداوم هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
- خامه صبحانه، جوز هندی، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
- سس خامه را به مدت 5 تا 10 دقیقه بجوشانید تا کمی غلیظ شود.
3. مونتاژ و پخت لازانیا:
- فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- کف ظرف پیرکس یا قالب مورد نظر را با مقداری سس گوشت بپوشانید.
- یک لایه ورق لازانیا روی سس گوشت قرار دهید.
- مقداری سس گوشت و سپس مقداری سس خامه روی ورق لازانیا بریزید.
- پنیر پیتزا را روی سس خامه بپاشید.
- این مراحل را لایه به لایه تکرار کنید تا به آخرین لایه برسید.
- روی آخرین لایه، سس خامه و پنیر پیتزا بریزید.
4. پخت لازانیا:
- ظرف لازانیا را به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید تا پنیر ذوب و طلایی رنگ شود.
5. سرو لازانیا:
- لازانیا را از فر خارج کنید و بگذارید 10 تا 15 دقیقه خنک شود.
- سپس آن را به دلخواه برش دهید و سرو کنید.
نکات و تنوعها:
- میتوانید از گوشت مرغ یا بوقلمون به جای گوشت چرخ کرده در این دستور پخت استفاده کنید
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2leb84