ترفند تهیه نان قندی بدون ورز | بدون هیچ دردسری خودت تو خونه نان قندی درست کن! +ویدئو
نان قندی یکی از خوشمزهترین و محبوبترین نانهاست که به خاطر بافت نرم و پفکی و طعم شیرینش طرفداران زیادی دارد.
کد خبر: 9739
نان قندی بدون ورز: یه نان خوشمزه و پفکی برای عصرونه!
نان قندی یکی از خوشمزهترین و محبوبترین نانهاست که به خاطر بافت نرم و پفکی و طعم شیرینش طرفداران زیادی دارد.
اگر به دنبال یک نان قندی ساده و بدون نیاز به ورز دادن هستید، این دستور پخت را امتحان کنید. این نان به راحتی و با مواد اولیه در دسترس تهیه میشود و برای عصرانه یا سرو به همراه چای و قهوه عالیه.
مواد لازم:
در میان اخبار
- ترفند تهیه کیک ردولوت | این کیک خوشگلو حتما درستش کن +ویدئو
- ترفند تهیه پاستا پستو | این پاستای خوش طعمو از دست نده +ویدئو
- ترفند تهیه املت اسپانیایی | یه غذای ساده و متفاوت که عاشقش میشی!
- ترفند باز کردن قفل با ناخنگیر | با این ترفند هر قفلی رو به راحتی و بدون کلید باز کن+ویدئو
- ترفند تهیه شیرینی گل نوتلا | این شیرینی انقدر راحت درست میشه که فکرشم نمیکنی! +ویدئو
- آرد: 3 لیوان
- شکر: 1 لیوان
- ماست: 1 لیوان
- روغن مایع: 1/2 لیوان
- تخم مرغ: 3 عدد
- بکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری
- وانیل: 1/2 قاشق چای خوری
- نمک: 1/4 قاشق چای خوری
طرز تهیه:
- در یک کاسه بزرگ، آرد، شکر، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
- در یک کاسه دیگر، تخم مرغ، ماست، روغن مایع و وانیل را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
- مخلوط مایع را به مخلوط آرد اضافه کنید و با لیسک یا قاشق هم بزنید تا فقط مواد با هم ترکیب شوند. (زیاد هم نزنید، فقط در حد مخلوط شدن کافیست.)
- خمیر را در قالب نان قندی بریزید. (اگر قالب نان قندی ندارید، میتوانید از قالب کیک یا پیرکس استفاده کنید.)
- قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 40 تا 50 دقیقه قرار دهید.
- بعد از اینکه نان پخت، آن را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا خنک شود.
- سپس نان را از قالب خارج کرده و برش بزنید.
نکات:
- برای اینکه نان قندی شما خوشمزهتر شود، میتوانید از زعفران دم کرده یا پودر نارگیل برای تزیین آن استفاده کنید.
- همچنین میتوانید به جای ماست از شیر استفاده کنید.
- اگر میخواهید نان قندی شما عسلی رنگ شود، میتوانید 1 قاشق غذاخوری شکر را به همراه 2 قاشق غذاخوری آب روی حرارت ملایم کاراملی کنید و بعد از خنک شدن به خمیر اضافه کنید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2on6g4