میرزا قاسمی | میرزا قاسمی اصیل گیلانی

ترفند درست کردن میرزا قاسمی اصیل گیلانی | میرزا قاسمی رو با روش مادربزرگ‌های شمالی بپز+ویدئو

میرزاقاسمی یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن به استان گیلان برمی‌گردد. این غذا از ترکیب بادمجان و گوجه فرنگی کبابی روی گاز یا زغال، سیر، تخم مرغ، روغن و ادویه‌جات تهیه می‌شود.
کد خبر: 1756
ترفند درست کردن میرزا قاسمی اصیل گیلانی | میرزا قاسمی رو با روش مادربزرگ‌های شمالی بپز+ویدئو

میرزاقاسمی یک غذا بدون گوشت و مرغ و یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن به استان گیلان برمی‌گردد. این غذای شمالی از ترکیب بادمجان و گوجه فرنگی کبابی روی گاز یا زغال، سیر، تخم مرغ، روغن و ادویه‌جات تهیه می‌شود.

مواد لازم

  • بادمجان: یک کیلوگرم
  • گوجه فرنگی: 3 عدد
  • سیر: 7 حبه
  • روغن: 6 قاشق غذاخوری
  • کره: 20 گرم (اختیاری)
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار دلخواه

طرز تهیه

  1. کباب کردن بادمجان و گوجه فرنگی

بادمجان‌ها و گوجه فرنگی‌ها را به صورت درسته روی یک منقل یا باربیکیو قرار دهید. بادمجان‌ها و گوجه فرنگی‌ها را با حرارت ملایم کباب کنید تا نرم و آبدار شوند.

  1. تفت دادن مواد

بادمجان‌ها و گوجه فرنگی‌های کبابی را از منقل یا باربیکیو خارج کنید و اجازه دهید خنک شوند. سپس، بادمجان‌ها را پوست بگیرید و با گوشت کوب له کنید و گوجه فرنگی‌ها را ساتوری کنید.

در یک تابه بزرگ، روغن را داغ کنید و بادمجان‌ها را در آن تفت دهید تا نرم شوند. گوجه فرنگی‌ها را به بادمجان‌ها اضافه کنید و تفت دهید تا آب گوجه فرنگی کشیده شود.

سیر را رنده کنید یا بکوبید و کمی تفت دهید. نمک، فلفل و زردچوبه را به مقدار دلخواه اضافه کنید.

  1. اضافه کردن تخم مرغ

تخم مرغ‌ها را به سیر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تخم مرغ‌ها بپزند

  1. ترکیب مواد 

ترکیب سیر و تخم مرغ را به بادمجان و گوجه اضافه کنید و اجازه دهید با هم جا بیفتند.

 

منبع ویدئو




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3emka2

پربیننده ترین




اخبار داغ