خورش آلو | خورش آلو با گلپر

ترفند درست کردن خورش آلو با گلپر | این خورش اصیل مازندرانی، مزه‌ی بهشت می‌ده!+ویدئو

خورشت آلو، یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با انواع گوشت و مرغ تهیه می‌شود. در این دستور پخت، از مرغ استفاده شده است. گلپر، ادویه‌ای خوش عطر و طعم است که می‌تواند طعم خورشت آلو را به طرز چشمگیری بهبود بخشد
کد خبر: 4335
ترفند درست کردن خورش آلو با گلپر | این خورش اصیل مازندرانی، مزه‌ی بهشت می‌ده!+ویدئو

خورشت آلو، یکی از انواع خورش و از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با انواع گوشت و مرغ تهیه می‌شود. در دستور پخت این غذای شمالی از مرغ استفاده شده است. گلپر، ادویه‌ای خوش عطر و طعم است که می‌تواند طعم خورشت آلو را به طرز چشمگیری بهبود بخشد.

مواد لازم

  • آلو بخارا یا آلو سیاه: ۲ پیمانه
  • پیاز: ۳ عدد متوسط
  • مرغ: ۲ تکه
  • زرشک: ۱ پیمانه یا بیشتر
  • شکر: ۵ قاشق غذاخوری
  • گلپر: ۱ و نیم قاشق غذاخوری
  • زردچوبه: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه

۱. پیازها را خرد کنید و در یک قابلمه بزرگ با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند. ۲. مرغ را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید. ۳. زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. ۴. آلوها را به همراه مقداری آب به قابلمه اضافه کنید و بگذارید بجوشد. ۵. حرارت را کم کنید و اجازه دهید خورشت به مدت ۴۵ دقیقه بپزد و جا بیفتد. ۶. در ۱۵ دقیقه آخر پخت، زرشک را اضافه کنید و هم بزنید. ۷. شکر را به مقدار دلخواه اضافه کنید و هم بزنید. ۸. خورشت را به همراه برنج سرو کنید.

نکات

در میان اخبار

  • می‌توانید به جای مرغ از گوشت گوسفند یا گوساله نیز استفاده کنید.
  • می‌توانید به جای آلو بخارا از آلو سیاه یا آلو خورشتی استفاده کنید.
  • می‌توانید مقدار گلپر را به دلخواه خود کم یا زیاد کنید.
  • اگر می‌خواهید خورشت شما تندتر باشد، می‌توانید مقدار فلفل را بیشتر کنید.

طعم خورشت آلو با گلپر

خورشت آلو با گلپر، طعمی بی‌نظیر و منحصر به فرد دارد. طعم شیرین و ملایم آلو با طعم تند و خنک گلپر ترکیبی فوق‌العاده را ایجاد می‌کند. این خورشت، گزینه‌ای عالی برای یک وعده غذایی لذیذ و مقوی است.

 

منبع ویدئو 




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3kx5v4

پربیننده ترین




اخبار داغ