ترفند تهیه ترشی پیاز پرتقالی | این مدل ترشی رو هیچ جا نمیتونی پیدا کنی! +ویدئو
طرز تهیه ترشی پیاز پرتقالی
ترشی پیاز پرتقالی یکی از خوشمزهترین و خاصترین ترشیهاست که میتوانید آن را در مدت کوتاهی تهیه کنید. این ترشی با ترکیب طعمهای پرتقال، لیمو و سرکه سفید، طعمی بینظیر به غذاهای شما میبخشد.
مواد لازم:
- پیاز ریز قرمز
- پرتقال
- لیمو ترش
- نمک و فلفل رنگی
- سرکه سفید
نسبتها و نکات مهم:
-
نسبت پرتقال به لیمو ترش: نسبت پرتقال به لیمو ترش باید ۳ به ۱ باشد. یعنی به ازای هر ۳ پرتقال، ۱ لیمو ترش استفاده کنید.
-
استفاده از فلفلهای رنگی: استفاده از فلفلهای نساییده رنگی، طعمی خاص و بینظیر به ترشی میبخشد.
-
نسبت مایعات: دو سوم از شیشه را آب لیمو ترش و پرتقال پر کنید و مابقی را سرکه سفید بریزید.
طرز تهیه:
-
آمادهسازی پیاز و پرتقال: پیازهای ریز قرمز را پوست بگیرید و بشویید. پرتقالها و لیموها را نیز به صورت حلقهای برش دهید.
در میان اخبار
-
ترکیب مواد: در یک شیشه تمیز، پیازها را به همراه حلقههای پرتقال و لیمو بچینید. سپس نمک و فلفلهای رنگی را اضافه کنید.
-
اضافه کردن مایعات: دو سوم شیشه را با آب پرتقال و لیمو پر کنید و بقیه را سرکه سفید بریزید.
-
مزهدهی و آمادهسازی نهایی: درب شیشه را محکم ببندید و آن را به مدت ۴ تا ۵ روز در یخچال قرار دهید تا طعمها به خوبی با هم ترکیب شوند.
استفاده:
این ترشی خوشمزه میتواند همراه با انواع غذاهای کبابی، دمی و ماکارونی سرو شود و طعمی بینظیر به سفره شما بیافزاید.
با رعایت این دستور و نکات، میتوانید ترشی پیاز پرتقالی را به راحتی در خانه تهیه کرده و از طعم آن لذت ببرید.