ترفند تهیه کباب کوبیده خانگی | دیگه از بیرون کباب کوبیده نخرید، اینطوری درست کنید که خیلی خوشمزه و بهداشتی تره! +ویدئو
کباب کوبیده یکی از محبوبترین غذاهای ایرانی است که طعم و عطر بینظیر آن، همه را شیفته خود میکند. با این دستورالعمل ساده، میتوانید کباب کوبیدهای لذیذ و آبدار را در خانه تهیه کنید.
کد خبر: 12679
کباب کوبیده خانگی با طعم متفاوت
کباب کوبیده یکی از محبوبترین غذاهای ایرانی است که طعم و عطر بینظیر آن، همه را شیفته خود میکند. با این دستورالعمل ساده، میتوانید کباب کوبیدهای لذیذ و آبدار را در خانه تهیه کنید.
مواد لازم:
- گوشت چرخکرده (مخلوط گوسفند و گوساله برای بهترین نتیجه)
- پیاز (رنده شده)
- سیر (رنده شده)
- فلفل سبز و قرمز (خرد شده)
- گوجه فرنگی (خرد شده)
- آرد
- نمک
- فلفل سیاه
- سماق (اختیاری)
- کره (برای چرب کردن سینی فر)
طرز تهیه کباب کوبیده:
- آمادهسازی مواد: گوشت چرخکرده را در یک کاسه بزرگ قرار دهید. پیاز، سیر، فلفل سبز و قرمز، گوجه فرنگی، آرد، نمک و فلفل سیاه را به گوشت اضافه کنید. همه مواد را با دست به خوبی ورز دهید تا یکدست شوند. اگر دوست دارید میتوانید مقداری سماق نیز اضافه کنید.
- شکل دادن به کبابها: یک تکه سلفون بردارید و دور یک چوب یا دسته جارو بپیچید. مقداری از گوشت را برداشته و دور چوب بپیچید و به آن شکل دلخواه بدهید. سپس سلفون را باز کرده و کباب را از چوب جدا کنید. این کار را تا تمام شدن گوشت ادامه دهید.
- پختن کبابها: سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کبابها را روی آن بچینید. روی کبابها را کمی کره آب شده بمالید. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و کبابها را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شوند، بپزید.
نکات مهم:
- برای اینکه کبابها آبدارتر شوند، میتوانید کمی آبلیمو یا ماست به گوشت اضافه کنید.
- برای طعمدار کردن بیشتر کبابها، میتوانید از ادویههای دیگری مانند زردچوبه، زیره و دارچین استفاده کنید.
- برای کباب کردن، میتوانید از زغال نیز استفاده کنید.
- هنگام ورز دادن گوشت، مراقب باشید که زیاد گوشت را ورز ندهید، زیرا باعث سفت شدن آن میشود.
نکته اضافی:
دستور پخت شما کمی متفاوت از روش سنتی کباب کوبیده است. معمولاً برای کباب کوبیده از گوشت گوسفندی و گوساله استفاده میشود و مواد دیگری مانند پیاز، سیر و ادویهها به آن اضافه میشود. سپس گوشت را به مدت طولانی ورز میدهند تا چسبندگی پیدا کند. بعد از آن، گوشت را به صورت دراز و باریک روی سیخ میکشند و روی آتش کباب میکنند.
در میان اخبار
- ترفند تهیه کیک ردولوت | این کیک خوشگلو حتما درستش کن +ویدئو
- ترفند تهیه پاستا پستو | این پاستای خوش طعمو از دست نده +ویدئو
- ترفند تهیه املت اسپانیایی | یه غذای ساده و متفاوت که عاشقش میشی!
- ترفند باز کردن قفل با ناخنگیر | با این ترفند هر قفلی رو به راحتی و بدون کلید باز کن+ویدئو
- ترفند تهیه شیرینی گل نوتلا | این شیرینی انقدر راحت درست میشه که فکرشم نمیکنی! +ویدئو
اگر میخواهید طعم اصیل کباب کوبیده را تجربه کنید، توصیه میشود روش سنتی پخت آن را امتحان کنید.
نتیجهگیری
با این دستورالعمل ساده، میتوانید کباب کوبیدهای لذیذ و خانگی را تهیه کنید. این کباب را میتوانید به همراه برنج، سالاد و ماست سرو کنید. نوش جان!
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4dgew4