ترفند تهیه جوجه کباب رستورانی | ۷ تکنیک حرفهای برای تبدیل شدن به استاد جوجه کباب!
جوجه کباب یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که در هر فصل و هر مناسبتی سرو می شود.اما برای اینکه جوجه کبابی شما طعم و مزه ی بی نظیری داشته باشد و به یک غذای حرفه ای تبدیل شود، به چند نکته و تکنیک کلیدی نیاز دارید
کد خبر: 9537
جوجه کباب حرفه ای: 7 تکنیک برای استادی در این هنر آشپزی!
جوجه کباب یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که در هر فصل و هر مناسبتی سرو می شود.اما برای اینکه جوجه کبابی شما طعم و مزه ی بی نظیری داشته باشد و به یک غذای حرفه ای تبدیل شود، به چند نکته و تکنیک کلیدی نیاز دارید.
در این مقاله، به بررسی 7 تکنیک طلایی برای پخت جوجه کبابی حرفه ای می پردازیم که با به کارگیری آنها، می توانید طعمی به یاد ماندنی را خلق کنید:
1. زعفران و پیاز:
- زعفران و پیاز را حداقل 4 ساعت قبل از پخت جوجه کباب با هم مخلوط کنید. اگر زمان دارید، بهتر است این کار را از شب قبل انجام دهید.
- بعد از اینکه زعفران و پیاز را با هم مخلوط کردید، می توانید 2 ساعت دیگر صبر کنید و سپس روغن را به آن اضافه کنید.
2. نمک و آبلیمو:
- نمک و آبلیمو را نیم ساعت قبل از پخت جوجه کباب به مواد اضافه کنید. این کار باعث می شود جوجه ها طعم دارتر شوند و بافت نرم تری داشته باشند.
3. کره و زعفران:
- برای لذیذتر شدن و خوشرنگ تر شدن جوجه کباب ها، مقداری کره را به روش بن ماری ذوب کنید و کمی زعفران هم داخل آن بریزید.
- سپس هنگام پخت جوجه ها، مخلوط کره و زعفران را با قلمو روی کباب ها بمالید تا چرب تر و خوش طعم تر شوند.
4. پوست مرغ:
در میان اخبار
- برای آبدار شدن جوجه کباب بهتر است پوست مرغ را از آن جدا نکنید.
- با این کار، گوشت زیر پوست با روغن آن پخته می شود و در هنگام خوردن کباب می توانید پوست آن را جدا کنید.
5. پیاز رنده شده:
- برای مزه دار کردن جوجه به هیچ عنوان از پیاز رنده شده استفاده نکنید.
- پیاز رنده شده هنگام کباب شدن به گوشت می چسبد و به سرعت می سوزد و باعث می شود تا روی جوجه ها سوخته باشد.
- بهترین کار این است که پیازها را درشت خرد کنید.
6. شعله آتش:
- برای پخت جوجه کباب، شعله آتش باید تنظیم باشد.
- زمانی که آتش از شعله افتاد و زغال ها قرمز رنگ شدند، دمای مناسب برای پخت جوجه ها فرا رسیده است.
با به کارگیری این 7 تکنیک ساده و کاربردی، می توانید جوجه کبابی حرفه ای و خوشمزه ای را در منزل خود تهیه کنید و از آن در کنار خانواده و عزیزانتان لذت ببرید!
نکات تکمیلی:
- می توانید از انواع مختلف ادویه ها و سبزیجات معطر مانند سیر، فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی و ... برای طعم دهی بیشتر به جوجه کباب استفاده کنید.
- برای پخت جوجه کباب می توانید از منقل، فر یا تابه استفاده کنید.
- جوجه کباب را می توانید به همراه نان، برنج، سالاد و یا هر نوع پیش غذا و یا مخلفاتی که دوست دارید سرو کنید.
امیدواریم این مقاله برای شما مفید بوده باشد!
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4mlyj3