اکبر جوجه | تهیه اکبر جوجه

ترفند تهیه اکبر جوجه | مرغ رو با این روش بپز و دیگه نگران بوی زهمش نباش! +ویدئو

اکبر جوجه، یه غذای اصیل و خوشمزه شمالیه که به خاطر طعم و عطر بی‌نظیرش بین مردم خیلی محبوبه. این غذا با جوجه مرغ، رب انار، زعفران و یه سس مخصوص تهیه می‌شه و می‌تونه یه انتخاب عالی برای یه وعده غذایی کامل و یا یه عصرونه دلچسب باشه.
کد خبر: 10219
ترفند تهیه اکبر جوجه | مرغ رو با این روش بپز و دیگه نگران بوی زهمش نباش! +ویدئو

اکبر جوجه: سفری به شمال ایران با طعم خوشمزه!

اکبر جوجه، یه غذای اصیل و خوشمزه شمالیه که به خاطر طعم و عطر بی‌نظیرش بین مردم خیلی محبوبه. این غذا با جوجه مرغ، رب انار، زعفران و یه سس مخصوص تهیه می‌شه و می‌تونه یه انتخاب عالی برای یه وعده غذایی کامل و یا یه عصرونه دلچسب باشه.

اگه شما هم عاشق طعم غذاهای شمالی هستید، با ما همراه بشید تا طرز تهیه اکبر جوجه رو بهتون آموزش بدیم.

مواد لازم:

  • جوجه مرغ: ۱ عدد (معمولاً از ران مرغ استفاده می‌شه)
  • رب انار: ۱/۲ پیمانه
  • زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری
  • آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • پیاز: ۱ عدد (اختیاری)
  • سیر: ۲ حبه (اختیاری)

برای سس:

  • گردو: ۱/۲ پیمانه
  • رب انار: ۱/۴ پیمانه
  • آب: ۱/۲ پیمانه
  • روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه:

  1. مرینیت کردن جوجه: جوجه مرغ رو به همراه نمک، فلفل، زعفران دم کرده و آبلیمو داخل یه ظرف مناسب بذارید و خوب مخلوط کنید. اجازه بدید جوجه به مدت چند ساعت (حدوداً ۲ تا ۳ ساعت) داخل یخچال مزه دار بشه.

  2. آماده سازی سس: گردو رو به همراه کمی آب داخل یه غذاساز یا آسیاب بریزید و به خوبی آسیاب کنید تا به شکل پودر در بیاد. بعد رب انار، آب، روغن مایع، نمک و فلفل رو بهش اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید تا سس یکدست بشه.

  3. سرخ کردن جوجه: یه قابلمه مناسب رو روی حرارت ملایم بذارید و به مقدار لازم روغن داخلش بریزید. بعد از اینکه روغن داغ شد، جوجه‌های مزه دار شده رو داخلش بذارید و سرخ کنید.

  4. اضافه کردن رب انار: وقتی که جوجه‌ها نیم پز شدن، رب انار رو بهشون اضافه کنید و به همراه جوجه‌ها تفت بدید تا رب انار به خورد جوجه‌ها بره.

  5. پخت نهایی: در آخر، یه مقدار آب به قابلمه اضافه کنید و حرارت رو کم کنید. درب قابلمه رو بذارید و اجازه بدید جوجه‌ها به طور کامل بپزن و جِرمشون گرفته بشه.

  6. سرو غذا: اکبر جوجه رو به همراه پلو زعفرانی و سس انار سرو کنید.

نکات تکمیلی:

  • شما می‌تونید از پیاز و سیر هم در مراحل پخت اکبر جوجه استفاده کنید. برای این کار، بعد از اینکه جوجه‌ها رو سرخ کردید، پیاز و سیر نگینی شده رو به قابلمه اضافه کنید و تفت بدید تا نرم و شفاف بشن. بعد رب انار رو اضافه کنید و مراحل بعدی رو طبق دستورالعمل ادامه بدید.
  • اگه دوست دارید اکبر جوجه شما طعم ترش تری داشته باشه، می‌تونید مقدار رب انار رو بیشتر کنید.
  • برای تزیین اکبر جوجه می‌تونید از خلال بادام، کشمش و زرشک استفاده کنید.
  • اکبر جوجه رو می‌تونید با نان هم سرو کنید.

نوش جان!




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4voop3

پربیننده ترین




اخبار داغ