اشترودل مرغ | تهیه اشترودل مرغ

ترفند تهیه اشترودل مرغ | بیا بهت یک ترکیب عالی از پیتزا و پیراشکی یاد بدم! +ویدئو

اشترودل مرغ، غذایی فرنگی-اتریشی است که به تازگی در ایران نیز طرفداران زیادی پیدا کرده است. این غذا از نان نازک ورقه‌ای به نام فیلو، مرغ پخته شده، سبزیجات و سس مخصوص تهیه می‌شود و طعمی بی‌نظیر و بافتی ترد و لذیذ دارد. اشترودل مرغ را می‌توانید به عنوان یک غذای کامل یا میان وعده سرو کنید.
کد خبر: 9695
ترفند تهیه اشترودل مرغ | بیا بهت یک ترکیب عالی از پیتزا و پیراشکی یاد بدم! +ویدئو

اشترودل مرغ، طعمی بی‌نظیر در دل نان نازک

اشترودل مرغ، غذایی فرنگی-اتریشی است که به تازگی در ایران نیز طرفداران زیادی پیدا کرده است. این غذا از نان نازک ورقه‌ای به نام فیلو، مرغ پخته شده، سبزیجات و سس مخصوص تهیه می‌شود و طعمی بی‌نظیر و بافتی ترد و لذیذ دارد. اشترودل مرغ را می‌توانید به عنوان یک غذای کامل یا میان وعده سرو کنید.

در اینجا، طرز تهیه اشترودل مرغ با اسفناج و قارچ را به شما آموزش می‌دهیم:

مواد لازم:

  • نان فیلو: 1 بسته
  • مرغ پخته شده: 300 گرم (سینه یا ران به دلخواه)
  • اسفناج: 200 گرم
  • قارچ: 200 گرم
  • پیاز: 1 عدد
  • سیر: 2 حبه
  • کره: 50 گرم
  • پنیر موزارلا رنده شده: 100 گرم
  • نمک، فلفل سیاه، آویشن: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه:

  1. آماده سازی مواد: مرغ پخته شده را ریش ریش کنید. اسفناج را پاک کرده و بشویید. قارچ‌ها را اسلایس کنید. پیاز را نگینی خرد کرده و سیر را رنده کنید.
  2. آماده سازی سس: در یک تابه کره را آب کنید. پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و شیشه‌ای شود. سیر را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر سیر آزاد شود. قارچ‌ها را اضافه کنید و تفت دهید تا قارچ‌ها نرم شوند.
  3. اضافه کردن اسفناج: اسفناج را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا اسفناج پژمرده شود. از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.
  4. آماده سازی نان فیلو: فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک ورقه نان فیلو را روی سطح کار پهن کنید و با کره ذوب شده چرب کنید. یک لایه از مخلوط مرغ، اسفناج و قارچ را روی نان بریزید و پنیر موزارلا رنده شده را روی آن بپاشید.
  5. پیچیدن اشترودل: نان فیلو را از لبه‌های بلند به صورت رولی بپیچید و لبه‌های آن را با قلم مو آغشته به کره ذوب شده ببندید. این کار را با بقیه نان‌های فیلو و مواد باقی مانده تکرار کنید.
  6. پخت اشترودل: اشترودل‌ها را در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده است قرار دهید و به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر بپزید تا نان‌ها طلایی و برشته شوند.
  7. سرو اشترودل: اشترودل مرغ را گرم و به همراه سس دلخواه سرو کنید.

نکات:

  • می‌توانید از سبزیجات دیگری مانند فلفل دلمه ای، کدو یا نخود فرنگی نیز در این غذا استفاده کنید.
  • به جای پنیر موزارلا می‌توانید از پنیر چدار یا گودا نیز استفاده کنید.
  • برای طعم دهی بیشتر می‌توانید به سس کمی پودر پاپریکا یا پودر سیر نیز اضافه کنید.
  • اشترودل مرغ را می‌توانید به صورت سرد نیز سرو کنید.

نوش جان!




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3zr6n4

پربیننده ترین




اخبار داغ