طرز تهیه کوکی پای | با یه تیر دو نشون بزن که هم کیکه و هم کوکی! +ویدئو
این دستور پخت کوکی پای، یه خوراکی خوشمزه و ترد هست که به راحتی میتونید توی خونه درستش کنید. نکات مهمی که توی دستور پخت اعلام شده رو حتما رعایت کنید تا کوکی پای هاتون عالی بشن.
کد خبر: 12222
دستور پخت کوکی پای
این دستور پخت کوکی پای، یه خوراکی خوشمزه و ترد هست که به راحتی میتونید توی خونه درستش کنید. نکات مهمی که توی دستور پخت اعلام شده رو حتما رعایت کنید تا کوکی پای هاتون عالی بشن.
مواد لازم:
- کره نرم شده: ۲۰۰ گرم
- شکر قهوه ای: ۲۵۰ گرم (توجه: شکر قهوه ای رو با شکر سفید جایگزین نکنید)
- تخم مرغ: ۱ عدد
- عصاره وانیل: ۱ قاشق چای خوری
- آرد: ۳۲۰ گرم
- جوش شیرین: نصف قاشق چای خوری
- شکلات چیپسی: ۲۰۰ گرم
- شکلات صبحانه دلخواه: ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- فر رو با توجه به نوع فر (گازی، برقی، سولار، تستر، ماکروویو) و دمای گفته شده در جدول بالا، از 15 دقیقه قبل گرم کنید.
- کره نرم شده و شکر قهوه ای رو توی یه کاسه بزرگ با همزن برقی مخلوط کنید تا یه مخلوط صاف و کرم رنگ به دست بیاد.
- تخم مرغ و عصاره وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید تا با مواد مخلوط بشن.
- در یه کاسه دیگه، آرد و جوش شیرین رو با هم مخلوط کنید.
- مخلوط آرد و جوش شیرین رو به تدریج به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و با قاشق یا لیسک هم بزنید تا خمیر یه دست و لطیف به دست بیاد.
- شکلات چیپسی و شکلات صبحانه رو به خمیر اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا به طور یکنواخت توی خمیر پخش بشن.
- خمیر رو به مدت 10 دقیقه توی یخچال بذارید تا خنک بشه.
- بعد از 10 دقیقه، قالب مورد نظرتون رو با کره چرب کنید و کاغذ روغنی داخلش بذارید.
- خمیر رو از یخچال خارج کنید و با قاشق یا دست، به صورت گلوله های کوچکی از خمیر بردارید و داخل قالب بچینید.
- نکته مهم: موقع پهن کردن مواد داخل قالب، کمی به دیواره ها هم بچسبونید.
- قالب رو توی فر از قبل گرم شده قرار بدید و به مدت 25 تا 30 دقیقه (با توجه به نوع فر) بپزید.
- نکته مهم: بیش از حد کیک رو نپزید.
- بعد از پخت، کوکی پای ها رو از فر خارج کنید و بذارید تا کاملا خنک بشن.
- نکته مهم: بعد از بیرون آوردن از فر تا زمانی که کاملا خنک شده به هیچ عنوان به کیک دست نزنید.
نکات:
در میان اخبار
- میتونید از انواع مختلف شکلات چیپسی و شکلات صبحانه دلخواهتون استفاده کنید.
- برای تزیین کوکی پای ها میتونید از پودر قند، شکلات ذوب شده، یا ترافل استفاده کنید.
- کوکی پای ها رو میتونید توی ظرف دربسته تا 3 روز در دمای اتاق نگهداری کنید.
نوش جان!
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4ykza2