ترفند تهیه کیک بادمجان | اگه دنبال یک غذای مجلسی و متفاوت واسه دورهمی ها میگردی این غذا رو از دست نده! +ویدئو
کیک بادمجان، یک غذای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با ترکیب بادمجان، گوشت چرخکرده، سبزیجات و برنج تهیه میشود. این غذا به دلیل طعم لذیذ و سادگی در تهیه، در بین خانوادهها بسیار محبوب است و میتواند به عنوان یک غذای کامل و مغذی سرو شود.
کد خبر: 12226
کیک بادمجان: لذتی به یاد ماندنی با عطر و طعم اصیل
کیک بادمجان، یک غذای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با ترکیب بادمجان، گوشت چرخکرده، سبزیجات و برنج تهیه میشود. این غذا به دلیل طعم لذیذ و سادگی در تهیه، در بین خانوادهها بسیار محبوب است و میتواند به عنوان یک غذای کامل و مغذی سرو شود.
در این دستور پخت، طرز تهیه کیک بادمجان را به طور کامل به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم (برای 6 تا 8 نفر):
برای بادمجانهای کبابی:
در میان اخبار
- بادمجان بزرگ: 3 عدد
- روغن: ⅓ فنجان
- نمک: 1 قاشق چایخوری
برای مواد داخلی:
- روغن: 2 قاشق غذاخوری
- پیاز سفید بزرگ: 1 عدد
- هویج بزرگ: 1 عدد
- ساقه کرفس: 3 عدد (به همراه برگها)
- گوشت چرخکرده: 500 گرم
- گوجهفرنگی خرد شده: 6 عدد
- سیر: 7 حبه
- ادویهها:
- نمک: 1 قاشق چایخوری پر
- فلفل سیاه آسیاب شده: ½ قاشق چایخوری
- آویشن خشک: 1 قاشق غذاخوری
- آب: 2 پیمانه
- برنج: 1 ½ پیمانه
طرز تهیه:
- فر را گرم کنید: فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد (325 درجه فارنهایت) گرم کنید.
- بادمجانها را آماده کنید: بادمجانها را به صورت طولی و به ضخامت 1 سانتیمتر برش بزنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و بادمجانها را روی آن بچینید.
- بادمجانها را کباب کنید: روی بادمجانها روغن بمالید و نمک بپاشید. سینی را به مدت 45 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بادمجانها نرم و طلایی شوند.
- مواد داخلی را آماده کنید: در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط، روغن را گرم کنید. پیاز، هویج و ساقههای کرفس را که همه به صورت نگینی خرد شدهاند، به تابه اضافه کنید و به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.
- گوشت چرخکرده را اضافه کنید: گوشت چرخکرده را به تابه اضافه کنید و با قاشق چوبی آن را خرد کنید تا قهوهای رنگ شود.
- گوجهفرنگی، سیر و ادویهها را اضافه کنید: گوجهفرنگیهای خرد شده، سیر رنده شده، نمک، فلفل سیاه و آویشن خشک را به تابه اضافه کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه دیگر بپزید تا سس غلیظ شود.
- برنج را آماده کنید: برنج را در یک قابلمه بریزید و به اندازه 2.5 برابر حجم برنج، آب به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت بالا قرار دهید تا بجوشد، سپس حرارت را کم کنید، درب قابلمه را بگذارید و به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که برنج پخته و آب آن جذب شود، بپزید.
- کیک بادمجان را مونتاژ کنید: در یک ظرف پیرکس یا ظرف مناسب فر، لایه نازکی از مواد داخلی را پخش کنید. سپس یک لایه بادمجان کبابی روی آن قرار دهید.
- مراحل 8 و 9 را تکرار کنید تا تمام مواد داخلی و بادمجانها به ترتیب استفاده شوند. لایه آخر باید از مواد داخلی باشد.
- پخت کیک بادمجان: روی کیک بادمجان را با فویل بپوشانید و آن را به مدت 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه سانتیگراد (325 درجه فارنهایت) بپزید.
- سرو کنید: پس از 30 دقیقه، فویل را از روی کیک بادمجان بردارید و به مدت 15 تا 20 دقیقه دیگر بپزید تا روی آن طلایی شود.
- کیک بادمجان را از فر خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود، سپس آن را برش داده و با سس دلخواه خود سرو کنید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/27yz62