تارت زردآلو | طرز تهیه تارت زردآلو

ترفند تهیه تارت زردآلو | تا فصلش تموم نشده طرز تهیهش رو یاد بگیر!

تارت زردآلو یکی از دسرهای خوشمزه و زیبا است که می‌توان به راحتی در خانه تهیه کرد. این دسر تابستانی علاوه بر طعم بی‌نظیر، ظاهر جذابی دارد که می‌تواند برای مهمانی‌ها و دورهمی‌های خانوادگی بسیار مناسب باشد.
کد خبر: 12453
ترفند تهیه تارت زردآلو | تا فصلش تموم نشده طرز تهیهش رو یاد بگیر!

مقاله: طرز تهیه تارت زردآلو

تارت زردآلو یکی از دسرهای خوشمزه و زیبا است که می‌توان به راحتی در خانه تهیه کرد. این دسر تابستانی علاوه بر طعم بی‌نظیر، ظاهر جذابی دارد که می‌تواند برای مهمانی‌ها و دورهمی‌های خانوادگی بسیار مناسب باشد.

مواد لازم برای خمیر تارت:

  • آرد ساده: 200 گرم
  • پودر قند: 50 گرم
  • زرده تخم مرغ: 1 عدد
  • کره: 100 گرم
  • وانیل مایع: چند قطره

مواد لازم برای لایه رویی:

  • کره ذوب شده: 100 گرم
  • پودر قند: 100 گرم
  • بادام زمینی: 140 گرم
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • آرد: 75 گرم
  • زنجبیل خرد شده: 2 عدد
  • شربت زنجبیل: 3 قاشق
  • زردآلو: 8 تا 10 عدد

مراحل تهیه:

  1. تهیه خمیر تارت: آرد، کره و نمک را مخلوط کرده، سپس زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و خمیر را ورز دهید. خمیر را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
  2. آماده سازی مواد میانی: کره ذوب شده، پودر قند و تخم مرغ را مخلوط کنید. بادام زمینی، آرد، زنجبیل و شربت زنجبیل را اضافه و مخلوط کنید.
  3. مونتاژ تارت: خمیر را در قالب پهن کرده، مواد میانی را روی خمیر ریخته و زردآلوها را روی آن بچینید.
  4. پخت تارت: فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده و تارت را به مدت 40 دقیقه در فر قرار دهید.

نکات مهم:

  • برای بهتر پخته شدن خمیر، آن را قبل از اضافه کردن مواد میانی به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید.
  • تارت را می‌توانید با خامه یا پودر قند تزیین کنید و به صورت گرم یا سرد سرو کنید.

با این دستور ساده می‌توانید یک دسر خوشمزه و زیبا تهیه کرده و از طعم آن لذت ببرید.

منبع




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2aeoe3

پربیننده ترین




اخبار داغ