ترفند تهیه گردو پلو | بیا بهت طرز تهیه یک پلو مخلوط متفاوت و خوشمزه رو یاد بدم! +ویدئو
گردو پلو، یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی است که با برنج، گوشت چرخ کرده، گردو، کشمش، زرشک و ادویه جات تهیه می شود. این غذا طعمی بهشتی و دلچسب دارد و به دلیل سادگی در طبخ، گزینه مناسبی برای وعدههای غذایی خانوادگی و مهمانیها است
کد خبر: 12060
گردو پلو: طعمی بهشتی و دلچسب
گردو پلو، یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی است که با برنج، گوشت چرخ کرده، گردو، کشمش، زرشک و ادویه جات تهیه می شود. این غذا طعمی بهشتی و دلچسب دارد و به دلیل سادگی در طبخ، گزینه مناسبی برای وعدههای غذایی خانوادگی و مهمانیها است.
در میان اخبار
مواد لازم:
- 2 عدد پیاز
- 400 گرم گوشت چرخ کرده
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و دارچین
- 2 مشت گردو
- ½ پیمانه کشمش
- ½ پیمانه زرشک
- 2 قاشق غذاخوری روغن حیوانی
- زعفران
- 3 پیمانه برنج
- یک بسته نان تافتون برای ته دیگ
دستور پخت:
- پیازها را به صورت نگینی خرد کرده و در یک قابلمه با مقداری روغن حیوانی تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.
- گوشت چرخ کرده را به پیاز تفت داده شده اضافه کنید و به مدت 5 تا 10 دقیقه تفت دهید تا گوشت قهوه ای رنگ شود.
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و دارچین را به گوشت و پیاز اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
- 2 پیمانه آب جوش به قابلمه اضافه کنید و شعله را کم کنید.
- درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید گوشت به مدت 1 تا 1.5 ساعت یا تا زمانی که پخته و نرم شود، بپزد.
- در 30 دقیقه آخر پخت گوشت، برنج را که از قبل خیس کرده اید به همراه زعفران دم کرده به قابلمه اضافه کنید.
- درب قابلمه را مجددا بگذارید و اجازه دهید برنج به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که پخته و دم بکشد، دم بکشد.
- گردو را به صورت نگینی خرد کنید.
- کشمش و زرشک را به مدت 10 دقیقه در آب خیس کنید و سپس آبکش کنید.
- در 5 دقیقه آخر دم کشیدن برنج، گردو، کشمش و زرشک را به برنج اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا به طور یکنواخت در برنج پخش شوند.
- نان تافتون را به صورت ته دیگ در کف قابلمه بچینید و برنج را روی آن بریزید.
- درب قابلمه را بگذارید و به مدت 10 تا 15 دقیقه روی حرارت ملایم دم بکشید.
- گردو پلو را گرم سرو کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.
نکات:
- برای طعم دهی بیشتر به گردو پلو، میتوانید از ادویههای دیگری مانند پودر سیر، پودر گشنیز یا پودر زنجبیل نیز استفاده کنید.
- میتوانید از گوشت مرغ یا ماهی به جای گوشت چرخ کرده استفاده کنید.
- برای اینکه ته دیگ گردو پلو شما تردتر شود، میتوانید از نان لواش یا سیب زمینی به جای نان تافتون استفاده کنید.
- گردو پلو را میتوانید با ماست، سالاد و سبزیجات تازه سرو کنید.
امیدواریم از این دستور پخت گردو پلو لذت ببرید و از طعم و مزه دلچسب آن در کنار خانواده و دوستان خود بهره مند شوید!
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2leq64