گردو پلو | طرز تهیه گردو پلو

ترفند تهیه گردو پلو | بیا بهت طرز تهیه یک پلو مخلوط متفاوت و خوشمزه رو یاد بدم! +ویدئو

گردو پلو، یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی است که با برنج، گوشت چرخ کرده، گردو، کشمش، زرشک و ادویه جات تهیه می شود. این غذا طعمی بهشتی و دلچسب دارد و به دلیل سادگی در طبخ، گزینه مناسبی برای وعده‌های غذایی خانوادگی و مهمانی‌ها است
کد خبر: 12060
ترفند تهیه گردو پلو | بیا بهت طرز تهیه یک پلو مخلوط متفاوت و خوشمزه رو یاد بدم! +ویدئو

گردو پلو: طعمی بهشتی و دلچسب

گردو پلو، یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی است که با برنج، گوشت چرخ کرده، گردو، کشمش، زرشک و ادویه جات تهیه می شود. این غذا طعمی بهشتی و دلچسب دارد و به دلیل سادگی در طبخ، گزینه مناسبی برای وعده‌های غذایی خانوادگی و مهمانی‌ها است.

مواد لازم:

  • 2 عدد پیاز
  • 400 گرم گوشت چرخ کرده
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و دارچین
  • 2 مشت گردو
  • ½ پیمانه کشمش
  • ½ پیمانه زرشک
  • 2 قاشق غذاخوری روغن حیوانی
  • زعفران
  • 3 پیمانه برنج
  • یک بسته نان تافتون برای ته دیگ

دستور پخت:

  1. پیازها را به صورت نگینی خرد کرده و در یک قابلمه با مقداری روغن حیوانی تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.
  2. گوشت چرخ کرده را به پیاز تفت داده شده اضافه کنید و به مدت 5 تا 10 دقیقه تفت دهید تا گوشت قهوه ای رنگ شود.
  3. نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و دارچین را به گوشت و پیاز اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
  4. 2 پیمانه آب جوش به قابلمه اضافه کنید و شعله را کم کنید.
  5. درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید گوشت به مدت 1 تا 1.5 ساعت یا تا زمانی که پخته و نرم شود، بپزد.
  6. در 30 دقیقه آخر پخت گوشت، برنج را که از قبل خیس کرده اید به همراه زعفران دم کرده به قابلمه اضافه کنید.
  7. درب قابلمه را مجددا بگذارید و اجازه دهید برنج به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که پخته و دم بکشد، دم بکشد.
  8. گردو را به صورت نگینی خرد کنید.
  9. کشمش و زرشک را به مدت 10 دقیقه در آب خیس کنید و سپس آبکش کنید.
  10. در 5 دقیقه آخر دم کشیدن برنج، گردو، کشمش و زرشک را به برنج اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا به طور یکنواخت در برنج پخش شوند.
  11. نان تافتون را به صورت ته دیگ در کف قابلمه بچینید و برنج را روی آن بریزید.
  12. درب قابلمه را بگذارید و به مدت 10 تا 15 دقیقه روی حرارت ملایم دم بکشید.
  13. گردو پلو را گرم سرو کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.

نکات:

  • برای طعم دهی بیشتر به گردو پلو، می‌توانید از ادویه‌های دیگری مانند پودر سیر، پودر گشنیز یا پودر زنجبیل نیز استفاده کنید.
  • می‌توانید از گوشت مرغ یا ماهی به جای گوشت چرخ کرده استفاده کنید.
  • برای اینکه ته دیگ گردو پلو شما تردتر شود، می‌توانید از نان لواش یا سیب زمینی به جای نان تافتون استفاده کنید.
  • گردو پلو را می‌توانید با ماست، سالاد و سبزیجات تازه سرو کنید.

امیدواریم از این دستور پخت گردو پلو لذت ببرید و از طعم و مزه دلچسب آن در کنار خانواده و دوستان خود بهره مند شوید!




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2leq64

پربیننده ترین




اخبار داغ