ترشی انبه | تهیه ترشی انبه

ترفند تهیه ترشی انبه | مطمئنم تاحالا این مدل ترشی رو امتحان نکردی! +ویدئو

ترشی انبه یکی از ترشی‌های خوشمزه و پرطرفدار در جنوب ایران است که می‌توانید به سادگی آن را در خانه تهیه کنید.در اینجا دو روش رایج برای تهیه ترشی انبه به شما آموزش داده می‌شود
کد خبر: 9736
ترفند تهیه ترشی انبه | مطمئنم تاحالا این مدل ترشی رو امتحان نکردی! +ویدئو

طرز تهیه ترشی انبه

ترشی انبه یکی از ترشی‌های خوشمزه و پرطرفدار در جنوب ایران است که می‌توانید به سادگی آن را در خانه تهیه کنید.در اینجا دو روش رایج برای تهیه ترشی انبه به شما آموزش داده می‌شود:

روش اول: ترشی انبه جنوبی

مواد لازم:

  • انبه کال: 2 عدد
  • تمرهندی: 100 گرم
  • سرکه: 3 لیوان
  • آب: 1 لیوان
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل قرمز: به مقدار لازم
  • زردچوبه: به مقدار لازم
  • سیاه دانه: 1 قاشق غذاخوری
  • تخم گشنیز: 1 قاشق غذاخوری
  • زنجبیل: 1 تکه کوچک

طرز تهیه:

  1. انبه‌ها را بشویید و پوست آنها را بگیرید. سپس انبه‌ها را به صورت خلالی یا نگینی خرد کنید.
  2. تمرهندی را با آب خیس کنید و بعد از اینکه نرم شد، هسته‌های آن را جدا کرده و صاف کنید.
  3. در یک قابلمه، سرکه، آب، نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، سیاه دانه، تخم گشنیز و زنجبیل را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد.
  4. بعد از اینکه مخلوط به جوش آمد، انبه‌های خرد شده را به آن اضافه کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه بجوشانید.
  5. سپس تمرهندی صاف شده را به قابلمه اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه دیگر بجوشانید.
  6. بعد از اینکه شعله را خاموش کردید، صبر کنید تا ترشی خنک شود.
  7. ترشی را در شیشه‌های استریل شده بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

نکات:

  • برای اینکه ترشی انبه شما تندتر شود، می‌توانید از فلفل قرمز بیشتری استفاده کنید.
  • همچنین می‌توانید از ادویه‌های دیگر مانند پودر زیره، پودر رازیانه و پودر گل محمدی نیز در ترشی استفاده کنید.
  • ترشی انبه بعد از 2 تا 3 روز آماده مصرف می‌شود.

روش دوم: ترشی انبه هندی

مواد لازم:

  • انبه کال: 4 عدد
  • سرکه: 2 لیوان
  • روغن کنجد یا هسته انگور: 1 لیوان
  • سیر: 2 حبه
  • زردچوبه: به مقدار لازم
  • تخم گشنیز: به مقدار لازم
  • سیاهدانه: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه:

  1. انبه‌ها را بشویید و پوست آنها را بگیرید. سپس انبه‌ها را به صورت خلالی یا نگینی خرد کنید.
  2. در یک قابلمه، سرکه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد.
  3. بعد از اینکه سرکه به جوش آمد، روغن، سیر، زردچوبه، تخم گشنیز، سیاهدانه، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه دیگر بجوشانید.
  4. انبه‌های خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه بجوشانید.
  5. بعد از اینکه شعله را خاموش کردید، صبر کنید تا ترشی خنک شود.
  6. ترشی را در شیشه‌های استریل شده بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

نکات:

  • برای اینکه طعم ترشی ملایم‌تر شود، می‌توانید از سرکه سفید استفاده کنید.
  • همچنین می‌توانید از سبزیجات دیگر مانند هویج، فلفل دلمه ای و کرفس نیز در ترشی استفاده کنید.
  • ترشی انبه هندی بعد از 1 هفته آماده مصرف می‌شود.



کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2lkvk4

پربیننده ترین




اخبار داغ