ترفند تهیه ترشی انبه | مطمئنم تاحالا این مدل ترشی رو امتحان نکردی! +ویدئو
ترشی انبه یکی از ترشیهای خوشمزه و پرطرفدار در جنوب ایران است که میتوانید به سادگی آن را در خانه تهیه کنید.در اینجا دو روش رایج برای تهیه ترشی انبه به شما آموزش داده میشود
کد خبر: 9736
طرز تهیه ترشی انبه
ترشی انبه یکی از ترشیهای خوشمزه و پرطرفدار در جنوب ایران است که میتوانید به سادگی آن را در خانه تهیه کنید.در اینجا دو روش رایج برای تهیه ترشی انبه به شما آموزش داده میشود:
روش اول: ترشی انبه جنوبی
مواد لازم:
- انبه کال: 2 عدد
- تمرهندی: 100 گرم
- سرکه: 3 لیوان
- آب: 1 لیوان
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل قرمز: به مقدار لازم
- زردچوبه: به مقدار لازم
- سیاه دانه: 1 قاشق غذاخوری
- تخم گشنیز: 1 قاشق غذاخوری
- زنجبیل: 1 تکه کوچک
طرز تهیه:
- انبهها را بشویید و پوست آنها را بگیرید. سپس انبهها را به صورت خلالی یا نگینی خرد کنید.
- تمرهندی را با آب خیس کنید و بعد از اینکه نرم شد، هستههای آن را جدا کرده و صاف کنید.
- در یک قابلمه، سرکه، آب، نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، سیاه دانه، تخم گشنیز و زنجبیل را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد.
- بعد از اینکه مخلوط به جوش آمد، انبههای خرد شده را به آن اضافه کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه بجوشانید.
- سپس تمرهندی صاف شده را به قابلمه اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه دیگر بجوشانید.
- بعد از اینکه شعله را خاموش کردید، صبر کنید تا ترشی خنک شود.
- ترشی را در شیشههای استریل شده بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
نکات:
در میان اخبار
- برای اینکه ترشی انبه شما تندتر شود، میتوانید از فلفل قرمز بیشتری استفاده کنید.
- همچنین میتوانید از ادویههای دیگر مانند پودر زیره، پودر رازیانه و پودر گل محمدی نیز در ترشی استفاده کنید.
- ترشی انبه بعد از 2 تا 3 روز آماده مصرف میشود.
روش دوم: ترشی انبه هندی
مواد لازم:
- انبه کال: 4 عدد
- سرکه: 2 لیوان
- روغن کنجد یا هسته انگور: 1 لیوان
- سیر: 2 حبه
- زردچوبه: به مقدار لازم
- تخم گشنیز: به مقدار لازم
- سیاهدانه: به مقدار لازم
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه:
- انبهها را بشویید و پوست آنها را بگیرید. سپس انبهها را به صورت خلالی یا نگینی خرد کنید.
- در یک قابلمه، سرکه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد.
- بعد از اینکه سرکه به جوش آمد، روغن، سیر، زردچوبه، تخم گشنیز، سیاهدانه، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه دیگر بجوشانید.
- انبههای خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه بجوشانید.
- بعد از اینکه شعله را خاموش کردید، صبر کنید تا ترشی خنک شود.
- ترشی را در شیشههای استریل شده بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
نکات:
- برای اینکه طعم ترشی ملایمتر شود، میتوانید از سرکه سفید استفاده کنید.
- همچنین میتوانید از سبزیجات دیگر مانند هویج، فلفل دلمه ای و کرفس نیز در ترشی استفاده کنید.
- ترشی انبه هندی بعد از 1 هفته آماده مصرف میشود.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2lkvk4